2010



Firade nyårsafton tillsammans med elin, året började alltså suuuper bra!! Jullovet fortsatte med att jag var med vänner och hade roligt, sen började skolan igen. Då gick jag 1:an vård- och omsorgs collaget, som jag inte går på idag. Men det var den här månaden då jag kom på att jag inte ville gå kvar, men var då försent för att bytta.. så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra.



Den här månaden hände det inte mycket alls.. iallafall inte ibörjan.. Fast var ju såklart med vänner, gick i skolan och så. Men en sak minns jag som mest från februari och det var när jag,hannah&ida åkte på en madrass vid peo, det var kul kan jag lova. Sen var jag, hannah, ida, emil, joel, våra föräldrar, farmor och farfar och åt på en resturang det var kul och gott.



Började mars med att färga håret brunt. Sen var jag med vänner, gick i skolan och den här månaden började även vädret bli bättre så det gjorde mig gladare. Åkte ganska mycket skidor också, både längd och slalom. Jag och hannah fixade ida när hon skulle på en fest där man skulle se ut som en fjortis, vi lyckades ganska bra va? (; Jag sa hejdå till klassen 1VO-C förgått och det blev påsklov.



April började med efterlängtat lov och påsk. Under lovet var jag med vänner och firade påsken. Efter lovet så hoppade jag av skolan och började praktisera på min mammas jobb, på ett kontor.. tråkigt men lärde mig rätt mycket. Vädret blev även mycket bättre, tillbringade några kvällar vid båthamnen med elin. Piercade även naveln i ludvika den här månaden. Sista april var släkten här och grillade och snön var då helt borta!



I maj tog jag bort min tandställning. Så var i v-ås tre gånger på tre veckor. Blev även blond igen. Gick på våryran med ida och sen dagen efter det så var det första riktiga sommarvärmen, så då låg vi ute och sola! Det fortsatte vara varmt. Jag tillbringade den mesta tiden på praktiken, med vänner och på stutsmattan.



Sommaren började bra med fint väder. En dag så provade jag att åka tubb vid eskiln, ganska läskigt! Sen sov jag hos hannah och på morgonen åt vi frukost nere vid sjön på bryggan, mysigt! Jag var mycket med vänner och fick även sommarlov! Jag fyllde 17 också i slutet av juni.



Den första juli så följde jag&hannah med farmor och bakade på hembyggdsgården, det var kul! Det var många fina sommardagar med vänner, i stugan, med familjen osv. Jag och min familj åkte till väskusten och var där några dagar och efter det åkte vi till göteborg där vi var på lisberg och åkte massa karuseller i värmen!



En dag i början av augusti åt jag och elin mat på bastubryggan super mysigt! Dagen efter åkte vi till leksand, till våran stuga och hade såååå kul!! Satt på en stock vid sjön till sent på natten. Var med kompisar resten av lovet, sen började skolan, hamnade i samma klass som hannah och vi började på barn och fritidsprogramet, har fått många nya jätte bra vänner där <3



Skolan rullade på bra och jag trivdes jätte bra! Tillbringade många dagar efter skolan tillsammans med hannah. Hösten började också komma påriktigt, lite tråkigt men också mysigt och fint! Blev en del fika på vallonen också, och började även umgås med emma :D En av dom roligaste dagarna måste varit när jag, hannah, ida och deras kusin träffade fredrik från filip&fredrik! Vi såg han här i fagersta, lite coolt!



Skolan tog upp mycket tid, men var även med vänner, shoppade osv. Färgade även håret brunt igen, haha. I slutet av oktober åkte jag&min familj till cypern och stannade där i två veckor! Första veckan var verkligen jätte rolig, badade och solade på dagarna. Gick på stan och åt på resturang på kvällarna. Blev även en heldel fotboll och yatzy på altanen på kvällarna. Men andra veckan gjorde vi samma saker då, men jag blev sjuk då.. Hade jätte ont i magen i flera dagara och kunde knappt äta! Åt kanske tre tugor på en dag? En tugga frukost, en tugga lunch och en tugga middag.. Men det gick verkligen inte. Men det försvan någon av dom sista dagarna så då orkade jag bada och sola igen :D



Första veckan i november var jag fortfarande kvar i cypern och det var ju då jag var sjuk, kom hem sen den åttånde och dagen efter kom den första snön och det ligger kvar än! Elin började i min klass den här månaden, vilket var jätte roligt. Det jag gjorde för det mesta var att vara i skolan, vara med kompisar och var typ förskyld hela november..



Den mysigaste månaden kom! Nu började julkalendern, man började julpynta m.m. Första helgen i december julbakade jag, hannah, ida och farmor! Andra helgen var jag&hannah och köpte julklappar i v-ås. Annars så var det skolan och umgås med vänner som vanligt som jag gjorde. Julbakade även hos mormor. Sen blev det jullov och sen julafton :D och nu nyårsafton och ett nytt år är påväg!

Det var mitt 2010, kan inte påstå att det har varit dåligt, men känner på mig att 2011 kommer vara mycket bättre!! ♥

gott nytt år!

Jag vet inte om jag kommer kunna skriva mer sen, för mitt internet slutar funka hela tiden!! Så om inte så säger jag god nytt år nu! ♥

12:08

Inatt har jag inte sovit många timmar.. Kul att börja det nya året sjuk.. Men det är inget jag kan göra något åt. Ska sova lite nu och sen fixa mig lite och sen kommer det lite folk hit. Ska iallafall bara vara hemma så jag ska nog orka. puss

lösnaglar

snart slut

Snart är 2010 slut, imorgon kommer jag lägga upp ett inlägg om 2010.

2010 har både vart ett bra och dåligt år, men jag hoppas att 2011 blir bättre :D

torsdag

Är sjuk.. :( Får se om jag orkar skriva sen ikväll.. men just nu orkar jag inte ♥

nytt


BIKBOK - 150 kr


Det var jätte svårt att få en bra bild, men det är ett par chinos från gina tricot som kostar ca 200 kr

hemma

Kom hem från västerås för en stund sen, hittade lite, orkade inte gå omkring så mycket för känner mig så yr. Men hittade iallafall ett par byxor och en tröja och lite små saker inne på kicks, så jag visar byxorna och tröjan senare ikväll! Nu ska jag se på film, puss!

shoppa

Godmorgon!

Känner mig fortfarande sjuk.. Men ska ändå snart åka till v-ås och shoppa :D


tråkigt att vara sjuk..

sjuk...?

Tror jag blivit sjuk..
Ont i huvudet, yr, ont i magen, fryser och jäääätte trött!
Sov en liten stund nyss men det gjorde bara allt värre..
Ska snart äta mat, då kanske det blir bättre? För har bara ätit två mackor idag och inget annat.. kan ju vara därför? Aja, jag vet inte om jag kommer orka sitta vid datron nå mer ikväll, men vi får se. Annars skriver jag imorgon! Puss

H&M bikini



MÅSTE ha någon av dom här bikinisarna från H&M, snygga!!

bilder som elin tagit







Några bilder från när elin&jag var ute igår (:

tisdag

Hejsan!

Elin åkte hem för en stund sen. Igår kolla vi mest på tv och sen runt klockan elva-tolv så var vi ute och gick, gick runt på stan. Jätte mysigt, älskar att vara ute och gå på natten/kvällen när det är mörkt, fast inte att gå själv då. Nu sitter jag och kolla på tv och ska snart duscha. Puss

design

Ny design, men den är bara tillfällig tror jag :P Får se om jag gör en bättre sen, har inte riktigt tid nu. Ska städa mitt rum och sen kommer elin hit. ♥

godmorgon


som ni ser så är mina ögon lite olika, är för att ett är svullet.. ingenaning varför, var bara så när jag vakna.

Sitter just nu och kollar på eclipse. Ska snart äta och sen ska jag vara med elin !
Puss <3

julaftons morgon...



...bästa morgonen på hela året? ;)

bilder















S O M M A R ♥

sommaren 2011 ska bli bäst, jag längtar!!

farmor och farfar♥







Idag har jag varit hos farmoro&farfar och ätit julmat med alla kusiner. Vi var 20 personer i lilla huset så det var ganska många. Det kommer bilder sen när hannah har skickat dom. Just nu sitter jag och kollar på tv. Hoppas ni haft en bra anandagjul!!

Föresten, igår tror jag inte att jag skrev något? Men jag gjorde ingeting, var bara hemma och tog det lungt. PUSS på er.

god natt

Nu är jag mätt och trött!! Ska bli skönt att få sooova :D Hoppas ni haft en bra jul, det är ni värda♥


Vi fick iallafall en vit jul iår :D

julafton

hur har eran julafton varit?
Min har varit toppen!! :D

Började morgonen med gröt till frukost, sen öppnade vi julklappar. Jätte nöjd över vad jag fick! Sen fixade jag mig och sen åkte vi hem till mormor och morfar där även lars och maud var.

Satt mest och pratade, kollade på tv och åt godis ibörjan, sen blev det julmat! Efter maten kom tomten och vi fick julklappar :) Även nu jätte nöjd! Sen var klockan tre och jag kollade på kalle ankas jul som varje år och efter det åkte vi hem till farmor och farfar.

Där var också anna, per och mina kusiner hannah och ida. Ibörjan satt vi och kollade på tv, och hade roligt. Sen var det julmat igen. Sen kom tomten igen med julklappar och även igen så är jag jätte nöjd!! Sen fikade vi och åkte hem runt nio sen.

Tack alla för jätte fina julklappar!! Det jag fick var bland annat: pengar, presentkort, spagrejer, tröja, örhängen, choklad, parfym m.m. Sen den bästa julklappen fick jag av hannah&ida, men det visar jag en annan dag :)


Julklapparna som var från mig.
Mamma:
morgonrock
Pappa: en bok
Emil: Kalsonger
Joel: en stor bil
Hannah: armband
Ida: spagrejer
Mormor: tofflor
Morfar: tofflor
Farmor&farfar: Fick en låda av mig, hannah,ida,emil och joel med massa blandade grejer, bla muggar, slipsar, förkläde m.m
Lars&Maud: Doftljus och choklad

Har varit en jätte bra julafton!!
ÄLSKAR ER♥

24/12





GOD JUL :D

Nu ska jag snart åka hem till mormor&morfar, skriver ikväll om min dag PUSS

god natt

Nu säger jag god natt och vi ses imorgon på julafton! :)
Undrar vad jag får för julklappar iår ;)

dagen innan

Har inte riktigt haft tid för bloggen idag, har städat mitt rum, badat, fixat med julgranen och annat pynt och ätit lite julmat.

Men nu finns det inget annat att göra förutom att vänta in julafton, blir troligen en julfilm ikväll♥ Det kommer minst ett inlägg till idag. PUSS

2008-2009


Min lillebror och jag. Gick i 8:an eller 9:an.


Bea & jag. Min bästa vän när jag gick på högstadiet, vi har kännt varandra sen dagis <3 Tror jag precis hade börjat nian här.


Jag & elin påväg till stockholm & grönalund, sommaren 2009! Minnen :)


Andrine & jag, i åttan/nian? världens bästa♥ jag saknar dig


jag & mina kusiner på kryssing, minne!! <3

Kollade igenom lite bilder jag blivit taggad på facebook, ser ni skillnad? Bilderna är 2½-1½ gamla skulle jag tro (:

23:15

Jag har städat ungefär halva mitt rum, orkade inte mer. Sen åt jag pizza MUMS och sen blev det tv resten av kvällen. Nu ska jag väl snart sova skulle jag tro. Imorgon blir det mer städning. För iövermorgon är det ju julafton :D God natt <3

städa



Nu ska jag storstäda mitt rum, kul....

jullov

Oj, förlåt för dålig uppdatering igen. Vet igentligen inte varför jag inte bloggar, men jag ska bettra mig jag lovar!

Igår var det iallafall sista skoldagen, då gjorde vi olika lekar och sen åt vi mat och nu har jag jullov :D Så himla skönt!! Just nu kollar jag på pettsson och findus julkalendern med joel, mysigt!

Hoppas ni haft en bra dag igår och får en bra dag idag! Jag skriver om en stund igen :) Puss!

måndag





Är så himla trött just nu.. Var en lång dag i skolan idag, men imorgon så är det sista dagen och sen är det lov :D och på fredag är det julafton, längtar!

pepparkakshus



Vårat söta pepparkakshus som farmor och farfar har gjort :D

17:34



Den här veckan har jag inte haft så stor blogglust. Men ska försöka skriva mer nästa vecka. Går ju bara två dagar och sen är det looov! :D

Idag har jag inte gjort så mycket. På morgonen tog jag det mest lungt, sen gick jag ut på kontoret och städade. Nu ska jag snart äta och sen ska jag bada! :) Hoppas ni haft en bra söndag.

köpt





lördag

Hejsan! =)

Idag har jag hunnit med lite granna, hade inget speciellt planerat men jag har iallafall möblerat om i mitt rum och sen har jag varit på stan där jag handlade lite kläder, så det visar jag sen. Nu ska jag ner och hjälpa mamma att baka knäck och sen kommer farmor & farfar :)

fredagkväll





Uppdateringen den här veckan har kanske inte varit den bästa, men skolan har tagit upp all tid och sen har jag varit så trött när jag kommit hem. Just nu sitter jag iallafall och kollar på tv, imorgon blir det bättre med inlägg!

svenska

Sitter just nu och har svenska, slutar klockan ett tror jag :D Har jobbat klart med allt så ska bara skicka in det. Glömde skriva igår, men igår så var det i alla fall skola som vanligt och sen följde hannah med mig hem och vi slog in julklappar. Idag är det iallafall fredag!! :D :D :D

snygga




HAHA elin och jag i skolan ;)

Har nästan helt glömmt bort bloggen idag.. Men det har inte hänt något speciellt idag. I skolan var det julbord och jag sluta två. När jag kom hem har jag slagit in julklappar :)

Jag måste sova nu!! Puss

mina vänner

Tänkte tipsa om några bloggar:



Min kusin Hannah! Hon är världens bästa kusin. Vi har alltid roligt tillsammans och vi retas alltid med varandra ;) Samtidigt som hon kan vara den jobbigaste så är hon ändå världens bästa och snällaste! ♥



Min andra kusin ida. Det skilljer 2½ år mellan oss men ändå så har vi jätte roligt tillsammans och har alltid haft! Hon betyder jätte mycket för mig!! ♥



Sen har vi Emma då ;) om man bortser från idag så är vi jätte bra vänner! Vi har bara kännt varandra i några månader men känns som fler år!! Hon är jätte snäll och vi har alltid roligt :D ♥



Elin är en av dom jag kännt längst som jag fortfarande umgås med. Vi lärde känna varandra 2005 och har sen dess varit i perioder, men nu går vi i samma klass och ses varje dag :D hon är bäst!! ♥

snart..

tänk snart har ännu ett helt år gått! jag tycker det här året har gått jätte snabbt.. Året har varit jätte bra, samtidigt som ganska dåligt. Men jag tror och hoppas att 2011 ska bli ännu bättre!! :D


Elin och jag nyår 2009-2010 ♥

tisdag

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men jag satt nästan ingenting vid datan i skolan så. Idag har jag iallafall haft matte prov och det gick väl sådär! Var ganska svårt, men hoppas det gick bra iallafall.

Efter skolan gick jag och hannah till stan och mötte emil och köpte julklappar så nu har jag köpt alla vilket känns jätte bra! Kanske berättar efter julafton vad jag köpt till alla :)

Men nu till en annan sak, idag i skolan skrämde jag&hannah emma och nu skrev hon såhär till mig på facebook:



kanske bäst att akta sig för henne i skolan framöver? :O undrar vad hon nu hittat på ;)

måndag



Den här måndagen har jag mesta pluggat matte när jag kom hem ifrån skola och det är väl det jag ska fortsätta med, för har ett stort prov imorgon!..

lucia

Har haft tre lektioner och har bara två kvar och sen ska jag till min lillebrors dagis och kolla på lucia. Jag skriver när jag kommer hem igen.

baka, baka liten kaka









En mysig söndag hemma hos mormor&morfar tillsammans med dom, mamma, joel och emil! Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon väntas skola.

pepparkakor

Har städat klart nu och ska nu åka hem till mormor och morfar och baka pepparkakor, mysigt =) Skriver när jag kommer hem igen!


västerås







Det var alla bilder jag tog, men det var iallafall en jätte rolig dag! ♥

Nu ska jag ut och städa på kontoret, vi hörs sen!

ny mössa





Idag har nästan bara köpta julklappar, men har köpt en mössa till mig iallafall :)

väntar





Godmorgon!
Sitter just nu och väntar på hannah, ida och anna för idag ska vi ju som sagt till v-ås och shoppa julklappar!:D Blir säkert att jag köper något till mig själv också. Men jag skriver ikväll igen när jag kommit hem. PUSS!

jay

idolfinalen


hannah&jag i skolan idag.

Just nu har jag fredagsmys med mina syskon. Vi äter popcorn och chips! Ska snart kolla på idol. Vem hejar ni på? Jag tycker jay är bättre men jag tycker att det är roligare när en tjej vinner ;) Men jag hejar nog ändå på Jay! Uppdateringen har varit lite dålig idag, men efter skolan var jag med hannah en stund, väntade på hennes buss så vi "pluggade" lite och sen gick vi och köpte godis. Imorgon åker vi två till v-ås och shoppar julklappar!! :D Har inte köpt en enda, så det är på tiden kanske. Har ca 10 julklappar att köpa så. Dom jag ska köpa till:

♥ Mamma
♥ Pappa
♥ Emil (lillebror)
♥ Joel (lillebror)
♥ Hannah (kusin)
♥ Ida (kusin)
♥ Farmor&farfar (får antagligen present tillsammans)
♥ Mormor&morfar (får antagligen present tillsammans)
♥ Lars&Maud ("gammel morbror&moster") (får antagligen present tillsammans)


Jay eller Minnah?

fredag

Hejhej!
Sitter just nu i skolan. I morse var jag jätte trött!! Så det är skönt med fredag och helg! Idag ska jag inte göra någoting speciellt bara ta det lugnt och kolla på idol. Nu ska vi snart ha något informations grejs i aulan.

i skolan

Sitter just nu i skolan och har lunch rast, börjar om tio minuter och då är det sista lektionen. Efter skolan ska jag med mamma och joel på stan och sen måste jag plugga. Hoppas ni får en bra dag!♥

julkalendern

Det bästa med december är nästan julkalendern :D tycker ni den är bra?

film

Just nu kollar på vi på film i skolan, skriver om några timmar sen igen. Puss!

god natt


puss :*

bowlat

Hejsan!

Kom hem för en stund sen. Var som sagt och bowlade med hannah och emma efter skolan. Var kul, men var jätte trött och är de fortfarande. Imorgon ska jag lägga mig tidigt! Har lagt mig för sent många nätter nu, så jag är jätte trött på morgonen och försover mig.

Ska sitta vid datan en liten stund till och sen måste jag plugga lite till.. ♥


jag någon gång i oktober.

onsdag

Hej! ♥
Just nu sitter jag i skolan, men skulle egentligen kunnat vara hemma nu för första lektionen var inställd. Så min första lektion börjar om lite mindre än en timme då jag har gympa, sen samhäll och sist multimedia. Jag har i alla fall pluggat lite och ska fortsätta med det. Kommer säkert upp något inlägg senare idag. Puss puss!

klar!

Nu har jag gjort klart en uppgift i samhällskunskap! Äntligen :) Men har inte pluggat hela tiden sen jag skrev, utan tog en sov paus på ungefär en timme, haha. Orkade inte enns hålla ögonen öppna så. Nu kollar jag på tv och ska snart äta någonting.

Imorgon ska jag, Hannah och Emma bowla, en bild som jag&Hannah skickade till emma idag på datorkunskapen ;)

blondin

Några bilder på mig som blondin:







julmust



Kom nyss hem från skolan för ca fem minuter sen. Nu ska jag plugga och dricka julmust. Skriver när jag pluggat klart! ♥

12:07

Hejsan. Sitter just nu i skolan och har lunch rast. På morgonen har klassen kollat på film och ätit godis! :) Har tre lektioner till idag.. Så slutar klockan fyra. Jag kanske uppdaterar mer i skolan eller så blir det när jag kommer hem. Hoppas ni får en bra dag! ♥


Om det är något jag saknar just nu så är det cypern.. ♥

måndag



Sitter just nu och kollar på tv.
Vet inte vad jag ska blogga om just nu, har inte gjort något speciellt idag sen jag kom hem ifrån skolan, så det finns inte så mycket att skriva. Jag skriver mer imorgon istället. Puss

i skolan

Hej hej! Sitter just nu i skolan och har samhäll. Har tidigare haft datakunskap, idrott då vi bada, engelska och matte. Har en lektionen till efter det här och sen slutar jag. Efter skolan ska jag gå till pickaboo och köpa godis tills imorgon då vi ska se på film i skolan och sen ska jag gå hem. Puss puss!

fler bilder

från när vi julbaka hos farmor♥

måndagmorgon


Jag, Hannah, Amanda och Emma i fredags <3

Inatt har jag inte sovit många timmar.. men det är bara att gå upp och fixa sig iallafall, godmorgon!♥

söndagkväll

Tog mig nyss ett varmt och skönt bad med tända ljus. Nu sitter jag och kollar på tv och äter chips. Imorgon är det skola igen och jag går till fyra.. Sen efter skolan blir det plugga, plugga & plugga..

Det här blir mitt sista inlägg för idag, jag skriver igen imorgon. Puss och god natt ♥

julskyltning

Glömde berätta om för en vecka sen då jag och hannah var på julskyltning. Var jätte kallt!! Åkte julsläde med joel gjorde vi också (; det här köpte jag:


choklad tomte


Ett ljus som luktar jul!


Joel i tomtens släde

svartvit









Här är några bilder från igår som jag och elin tog. När jag kom hem till henne kolla vi lite på tv och sen gick vi ut och gick runt ett tag, var faktiskt jätte skönt ute. Sen gick vi in och kolla på film och somnade.

Idag är det söndag och jag är jätte trött. Ska snart ut och städa på kontoret som varje söndag.. Hoppas ni haft en bra helg!!

hem till elin

Nu åker jag hem till Elin där jag sover kvar! Jag skriver lite senare eller imorgon igen, puss♥


i leksand i sommaras

bilder


GOOODIS! :D








sööööt!




Olga <3







Jag kommer lägga upp mer bilder imorgon. Det har iallafall varit två jätte roliga dagar tillsammans med mina bästa kusiner hannah och ida och farmor och farfar! ♥

hemma

Hejsan!

Kom nyss hemifrån farmor och farfar. Vi har bakat, lyssnat på julmusik och kollat på julfilmer, riktigt mysigt! Bilder kommer lite senare för måste duscha nu så hinner inte lägga upp dom nu, sen ska jag vara med Elin, men jag kanske hinner lägga in dom innan jag ska vara med henne, vi får se!

22:00

Hej hej!

Är just nu hemma hos farmor och farfar med hannah och ida. Vi har bakat nästan hela dagen, vi har bakat knäck, is choklad och choklad nougat. Sen har vi också ätit pizza :) Nu ska vi kolla på julfilmer. Imorgon ska vi baka mera och imorgon kommer jag även lägga upp bilder :D Puss!

skolan

Jag, Hannah, Amanda och Emma.
Slutar om en timme och då ska jag hem till farmor och farfar♥

fredag

Godmorgon!
Sitter just nu i skolan med hannah, emma och amanda, börjar klockan nio har matte, engelska och svenska och sen slutar jag. Då ska jag åka hem till farmor och farfar och julbaka! :D Längtar.


18:34

Usch vad kallt det är här hemma hos mig!! Det har blivit nå fel så det är knappt nå värme här, så jag sitter här med sockor, långkalsonger, mjukisbyxor, två tjocktröjor m.m och mitt täcke..! Kallt.....

Sen jag skrev sist har jag varit på stan där jag kollade min syn och hjälpte mamma att handla. Jag hade inget syn fel, vilket jag hoppades lite på, men är ändå glad att jag slipper glasögon. Hoppas ni haft en bra torsdag, vi hörs imorgon!♥

vinter foton









iskallt





Kom nyss in från en kall promenad, hade jätte mycket kläder på mig. Så jag frös ingenting på kroppen, men såklart så frös jag på det enda stället jag inte hade kläder på mig, i ansiktet. Men det var iallafall skönt att komma ut i den friska luften och röra lite på sig eftersom att solen lyser idag. Sen hade jag med mig kameran också som ni kanske ser. Så jag har tagit några fler foton som kommer upp senare idag.

godmorgon

hold my hand


Michael Jackson och Akon

kort







När man har tråkigt är det alltid roligt att ta kort.. :)
När jag kom hem från skolan så bött jag om till myskläder och sen sov jag i ungefär en timme.. Skönt men nu känner jag mig yr. haha. Ska snart plugga lite matte, har ett stort prov innan lovet så det är bäst att börja plugga i tid så att jag inte får ig. Så jag ska väl göra det nu, kanske... (;

13:32

Hej bloggen!
Just nu sitter jag i skolan, har på ett sätt slutat för har multimedia och då får vi jobba själva. Så klockan två ska mamma komma och hämta mig för jag vill inte gå hem i den här kylan..

Idag har det varit en ganska skön dag eftersom jag slutar så tidigt. Innan det här så har jag haft svenska, idrott då vi hade core eller vad det heter, så har tränat lite idag och kommer säkert ha träningsvärk imorgon. Efter det hade vi samhäll och sen lunch.
Nu ska jag fortsätta jobba tills jag ska hem. Imorgon är jag ledig!!! :D

första december



Jag börjar min morgon med några ljus i mitt rum, mysigt! En bra start på dagen, och nu ska jag snart se på julkalendern. Hoppas den är bra!!
Äntligen är det december nu, den mysigaste månaden, och äntligen är jobbiga november förbi. Det finns inte så mycket mer att skriva om nu, utan jag skriver snart igen! Godmorgon♥

RSS 2.0