G

Idag fick jag reda på att jag fick G i matte b trodde jag faktiskt aldrig. Man skulle ha 13 poäng på provet för att få G och jag fick precis 13. Så är jätte glad och stolt över mig själv att jag klarade det :D!!

instagram

Två bilder från min instagram eemmalouisee93 :) Kommer nog uppdatera oftare där nu då jag vet mer hur man gör :D

massa bilder från helgen<3

hahahah..<3
världens finaste elin♥
♥♥♥
bästa vän♥♥♥

söndag

Har varit en jätte bra helg!! Så tänkte berätta vad jag gjort. I fredags var ju jag, hannah och ida till eskiln där vi sola och bada. Sen vid elva på kvällen eller nått så åkte jag och mötte elin och vi cyklade och köpte godis och sen cyklade vi runt lite och sen hem till henne där vi sov. Igår åkte vi ju till barnens dag där vi var hela dagen och jobbade. Sen åkte jag hem till elin och vi köpte pizza och sen var det ju eurovision song contest och sverige vann! :D Sen sov jag hos henne och idag solade vi lite på morgonen och sen åkte jag hem till mormor och morfar där vi fikade. Åkte sen hem till farmor och farfar där vi åt mat och spelade kubb. Och nu ska jag ut och städa på kontoret! Puss puss
bästa elin och jag igår<3

lördag

Är helt slut!! haha! Var ju barnens dag idag och de jag gjorde var att servera mat på hamnkrogen. Var väl rätt så kul men också jobbigt! Stog upp från tio till typ fem eller nått sånt. Så är väldigt trött i benen nu och i armarna. Men nu ska jag cykla iväg till elin! :D puss<3
♥♥

fredag

Hejhej!! Idag har de varit såå varmt!! Men jag klagar inte :) Har iallafall varit och ätit tacotallrik med hannah idag på vallonen! Sen gick vi och köpte jordgubbar och sen satte vi oss på hennes balkong åt jordgubbar, fixa shorts och lyssna på musik. När Ida hade  kommit hem från skolan så cyklade vi tre till eskiln där vi sola, bada och åt glass. Tog mitt första dopp idag också. Nu har jag precis duschat och ska snart ner och se på tv och äta godis medans jag väntar på att elin ska höra av sig då jag ska sova hos henne. Imorgon är det barnens dag:)

ledig

Idag är jag ledig, så skönt!! Så hade tänkt sova ut men vaknade halv nio pigg, så gick upp då och tränade lite. Sen har jag hunnit med att ducha och ätit frukost som var smoothie. Nu ska jag göra klart en skoluppgift och sen åka till stan och äta lunch med hannah! :)

onsdag

"gammal bild"
Vädret fortsätter att vara jätte fint och varmt =) Idag har jag och hannah varit vid eskiln, frösta varvet gick vi och då såg vi en orm usch!!! och andra varvet sprang vi. Nu ska jag sova, god natt<3

underbart väder!

äntligen lite sommarvärme!! :D Föurtom att det har varit fint väder idag så har jag varit i skolan. Har var jätte trött hela dagen, så nu ska jag äntligen sova! Puss

städa

Idag har jag typ bara städat, haha. Först mitt rum och sen ute på kontoret! Så de är väl det jag gjort idag. Här är en bild som jag tog från emmas blogg som är från igår kväll då vi var hemma hos henne och kollade på film.

lördag

Heej! Kom hem från emma för ett tag sen har varit där med hannah och kollat på film! =) och tidigare idag var jag på stan med min familj och kollade lite när joel åkte karusell. Just nu ligger jag iallafall i min säng och ska väl snart sova, är jätte trött.. och har kommit på att jag kanske är allergisk mot pollen.. lite drygt. Men nu ska jag ner och äta något, är jätte sugen på mcdonalds..
.
Haha här är två bilder på mig, den första är tagen på mcdonalds i sverige och den andra i egypten. Lite skillnad på storelkarna på drickorna.

igår kväll

Godmorgon! =) Ligger just nu och äter godis till frukost haha. Men igår så var jag ju hemma hos hannah och vi cyklade sen och köpte godis och så satt vi och åt det på en brygga och lyssnade på musik, jätte mysigt!! Här är några bilder.
finaste hannah<3
älskar dig ♥

bästa kusin <3

jordgubbar och choklad

Idag var jag och hannah som sagt på våryran, och sen köpte vi jorgubbar och choklad som vi åt samtidigt som vi fixade våra shorts ! Och nu ska jag hem till hannah igen :)

frukost

Hejhej!! Idag på morgonen så var jag och emil barnvakt åt joel så då gjorde jag amerikanska pannkakor som frukost till oss mums! Sen har jag varit med hannah idag, vi har varit på våryran och sen fixat shorts! Men bilder kommer :) Puss!!

ledig



Hejhej! Har just nu lång helg, sköönt! Har varit i stugan idag en liten stund annars har jag inte gjort så mycket, kollat på hockey och varit ute och spelat fotboll med emil! Och nu kollar jag på tv och ska väl fortsätta med de. Puss!!

tisdag

Vet inte om jag ska sluta blogga.. känns inte så roligt längre! Ända anledningen jag skriver är för att kunna se tillbaka på vad jag gjorde sen när jag blir äldre. Men just nu så har jag inte så stor lust att blogga längre! Men vi får se hur jag gör..
Nu ska jag iallafall försöka plugga lite matte, får se hur det går. haha. puss

3 bilder

Idag har det varit som vilken söndag som helst, inte hänt något speciellt!

elins "födelsedagspresent"

Klockan fyra på fredagen träffades vi vid Fagerstahallen och gick och bowlade två serier.
Sen cyklade vi hem till hannah där vi drack cola, sjöng sing star och fixade oss.
Vid sju hade vi bokat bord på kapellbacken, där åt vi super god mat och skrattade en hel del♥
När vi hade ätit klart började vi gå hem till hannah igen, blev en del skratt och skrik på vägen hem haha!
När vi var hemma hos hannah igen satte vi på en ögonbindel på elin, sen ställde vi fram allt vi köpt, som var: choklad, chokladbollar, klubbor, lösgodis, chips och drickor.
Sen spelade vi spel, där jag och hannah bland annat fick äta något som emma och elin gjort från köket, usch vad äckligt det var hahah! och sen avslutade vi kvällen med en skräckfilm.
På morgonen sen vaknade jag och elin lite tidigare så vi gick ner och sjöng singstar tills hannah och emma vakna. Och frukosten fick bli rester från kvällen, alltså godis och chips osv haha.
Har haft det jätte roligt med mina fina vänner!! Ni är bäst

sovit

Jag har sovit sen klockan sju ikväll tills typ nu tolv.. Hahha, fattar inte hur jag kunnat sova sålänge för sov ändå ganska mycket inatt. Men tänkte bara vila en liten stund men slutade med att jag sov i fem timmar och jag är typ fortfarande trött. Så ska snart sova igen då haha. Men igår var iallafall jätte kul tillsammans med bästa elin, hannah och emma! Vi "firade" elin lite i efterskott eller vad man ska säga haha. Nej men när hon hade sin fest så hade vi bestämt att våran present var att bjuda henne på mat på kapellbacken, sen har det bara inte blivit av förän nu. Men jag berättar med om det imorgon + bilder. Puss<3

reeeegn

Hejhej!! Idag har jag varit i skolan och sen följde jag med hannah hem. Sen cyklade jag hem i det här regnvädret, hoppas de blir fint väder snart igen. Den här dagen för ett årsen badade jag  i eskiln haha! Men imorgon är det fredag och då ska jag vara med dom här tjejerna:

onsdag

Är helt slut nu, haha! Hade bad sista timmen i skolan och då var det livräddning och de var ju lite jobbigt. Så när jag och hannah gick hem till henne efter skolan så låg vi bara i hennes säng framför datorn typ haha.. Men här kommer några bilder ifrån skolan idag!
elin,jag&hannah♥
älskar er<3
hahaha i simhallen

tisdag

Egentligen borde jag sova nu, men är helt plötsligt pigg.. Men ska väl försöka sova nu annars kommer jag inte komma upp ur sängen imorgon. Är iallafall en ganska kort dag imorgon, vilket är skönt. Efter skolan tror jag att jag skulle vara med hannah, men vi får se! Men vi hörs nog imorgon skulle jag tro. Puss

måååndag

Har nyss varit ute och joggat med mamma, känner mig duktig!! :D Annars har jag varit i skolan idag och hade bad på gympan var jätte kul men blev helt slut efter det haha!
Satt och tänkte på mina resor jag som gjorde det här året hitils. Har hunnit vara i Spanien, Norge och Egypten♥
Spanien med min familj♥
Norge över dagen med skolan och bästa hannah♥
Och Egypten med bästa elin♥

söndag

Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute lite och sen har jag städat på kontoret! Och nu ska jag städa mitt rum och sen sova, skola imorgon igen. puss

lördag

Hej! Har varit dålig updatring så ska väl skriva nu vad jag gjorde igår :) Skola och sen gjorde jag inte så mycket. På kvällen åkte jag, hannah och emma på nån fest var inte kvar så jätte länge utan jag och hannah åkte och åt kebab. Sen åkte vi hem till henne och sov. Idag har vi ätit godis och kollat på film. Och nu har jag nyss kollat på en skräckfilm med emil och ska nog sova nu, vi hörs imorgon♥ PUSS!







torsdag

Hej!!♥ Har inte så mycket att skriva för har inte hänt så mycket idag. Har varit i skolan och då hade vi nationella prov i engelska, hoppas de gick bra. Slutade klockan fyra och cyklade jag direkt hem och när jag kom hem sov jag i tvåååå timmar... hahah. Var hur trött som helst, men trodde inte jag skulle sova så länge.. Men men, har ändå sovmorgon imorgon så gör inget om jag inte kan somna ikväll haha.
.
En gamal bild från skolan på elin,julia,jag och hannah


solar

Just nu sitter jag och hannah ute på balkongen och solar och äter fruktsallad.

tisdag

Idag har de varit så fint väder och då blir man så mycket gladare!! :D Vill ha sommar nu, men den kommer väl snart. Nu Har jag iallafall precis duschat och ska snart kolla på tv och sen sova. Imorgon börjar skolan igen efter fem veckors praktik. Sist jag var i skolan en hel vecka var i februari haha sjukt.  Men aja, här kommer en bild från förra sommaren i stugan.
Jag, hannah, ida, emil och joel spelar spel på bryggan :)

solig dag

Igår så var jag och hannah med elin en stund på kvällen, kom hem till hannah igen typ halv ett. Fast vi kunde inte somna förän typ halv fyra hahah. Satt och spela kort. Så idag vaknade vi typ halv tolv tror jag klockan var. Och då fixade vi frukost och satt ute på balkongen och solade. Super skönt! :D Sen cyklade jag hem vid två och då städade jag på kontoret i två timmar och sen var jag ute och övningskörde ett tag. Å nu ska jag gå ut en stund innan solen går ner. Pusspuss!
RSS 2.0