basta

Skrev aldrig något igår, men då var jag med elin♥ Mötte henne på stan och vi köpte godis och åkte sen hem till mig där vi basta, åt tacos, kolla på tv och sov, haha. Här är några bilder.

tussilago

imorgon börjar påsklovet och det ska bli så skööönt! Behövs verkligen nu. Men idag var det vanliga skola alltså ingen praktik, å när jag kom hem har jag inte gjort någonting bara sovit och settat vid datorn haha! Och ska väl fortsätta att sitta här och kolla runt på internet eller nått. Vi hörs imorgon 

snickers<3

onsdag

Idag har jag varit på praktiken igen och nu ska jag snart åka hem till bästa elin♥ Ska sova där inatt och imorgon ska vi till skolan. Men vi hörs! puss!!

hemma idag också..

Idag skulle jag ju egentligen till praktiken, men mådde sämre när jag vakna så blev hemma idag också. Min lillebror var också sjuk så har tagit hand om han lite idag, men har typ bara legat i soffan , jag har sovit och han har kollat på bolibompa. Och sen har vi även gjort smoothie mums! Men imorgon blir det nog praktik iallafall. Och juste, har glömt att lägga upp bilder från när jag och hannah träna. Men orkar inte lägga över bilderna från mobilen så lägger in bild som är från hannahs blogg
♥♥

måndag

Hejhej! Idag har jag varit hemma eftersom jag är sjuk, men börjar bli bättre nu så imorgon ska jag försöka gå till praktiken! Febern är helt borta, är bara förskyld nu vilket är skönt. Har bara legat hemma och sovit och kollat på tv och har även varit och klippt mig idag, fast bara topparna så de är inte så stor skillnad. Men ska kolla på tv nu och sen sova puss!
om man ändå kunde vara där nu♥

grattis

Idag fyller mamma år, grattis!♥ Så idag kommer mormor, morfar, farmor och farfar hit. Men jag kommer nog mest ligga på mitt rum för är fortfarande sjuk.. Men börjar bli bättre har inte lika mycket feber, men har fått mer ont i halsen och även i öronen.. Men de börjar bli bättre iallafall. Nu ska jag städa undan lite i mitt rum, puss

lördag

älskar dig ♥

Är fortfarande sjuk, men än nog lite bättre än igår iallafall. Men har inte gjort mycket idag, sovit en hel del, kollat på tv och nyss åt vi kina mat mums. Men ska bada nu, har gjort om badrummet så har inte badat i ett badkar på över en månad och jag som annars brukar göra de minst en gång i veckan haha. Men vi hörs senare, puss

sjuk..

Fredag idag och jag är sjuuuuk... När jag vaknade har jag lite ont i halsen men tänkte att de går nog över! Men nästan direkt när jag kom fram till praktiken så började de värka i kroppen och jag frös heeela dagen. När vi var ute hade typ ingen jacka och jag stod i min vinterjacka och frös.. Slutade iallafall halv ett så orkade med hela dagen men när jag kom hem var jag helt död typ.. orkade inte göra något och det visade sig att jag hade feber också.. kul. Jag som skulle vara med elin idag..:'(

torsdag

Hejhej! Idag efter skolan så var jag ju hem till hannah och vi hade köpt med oss frukt som vi satt och åt på hennes balkong, var jätte skönt väder idag! Sen bött vi om och cyklade till eskiln där vi gick ett varv runt! Nu ska jag kolla på tv och sen sova och imorgon är de fredag woohoo!!! SÅ SKÖNT!

fruktsallad i solen med hannah

bästa dagarna i mitt liv

Var i egypten med min bästa vän♥

onsdag

hejhej! Idag var det praktik igen och imorgon ska jag till skolan. Är i skolan på torsdagar. När jag kom hem idag så satt jag ute på balkongen ett tag och läste eftersom det var så fint väder! Äntligen börjar de bli varmare och det är så skönt att snön är borta!! Men förde nyss över lite bilder från mobilen till datorn så lägger in några från dom senaste dagarna.
när vi var och shoppa i v-ås
haha hemma hos mormor och morfar


Och den här sista bilden är från idag när jag satt på balkongen!

tisdag

Nu har praktiken börjat och varje gång de är praktik så känner jag att jag inte har något att blogga om! Så vi får se hur uppdateringen kommer vara. Men just nu så har jag ingenting att skriva om egentligen.. Så vi hörs kanske imorgon, Puss!


skolan

Tre bilder från skolan idag


jag älskar dig!!!!


chokladbollar

två bilder

Två bilder från igår hemma hos hannah och ida♥ Nu ska jag börja fixa mig och sen åka iväg mot skolan... Och imorgon börjar en fem veckors lång praktik igen på en skola. Men vi hörs väl när jag kommer hem skulle jag tro. Puss :)

bilder från igår

Hej hej! :) Nu ska jag snart fixa mig för idag fyller både min mormor och min faster år så ska gratta båda. Så kommer nog inte vara hemma på hela dagen.. Men vi hörs senare ikväll. Pusspuss!!

bästa vän

Har varit med den här lilla sötnosen hela dagen ^^ weeeehoo!!!:D Finns ingen bättre♥

allt från gina tricot

västerås

Idag har jag, mamma och joel vart till västerås och shoppat lite. Köpte inte så mycket, men köpte bland annat tröjan på bilden men de kommer bättre bilder på den och även på det andra som jag köpte. Och jag är så glad nu, elinelinelin♥♥ love you<3 Och senare ikväll ska jag hem till hannah, känns som det var jätte längesen vi sågs för jag var ju i egypten och sen hon i sälen! Men vi hörs sen med bilder på det jag köpt:D Pusssar

egypten#5

du är bäst 





super god frukost hade vi!!!

MCdonalds






hahaha flagnade ass mycket i ansiktet så var tvungen att skrubba bort :(


sura tjejer... men vi ska komma tillbaka

EGYPTEN!!♥

Nu tänkte jag skriva ett inlägg om Egypten. Hur resan gick till och så. Det började tisdagen 28 februari, på kvällen åkte jag och elin tåg från avesta direkt till arlanda. Där la vi oss i några fotöljer och sov. Sov mycket mer än jag trodde jag skulle göra den natten och vi ville knappt gå därifrån haha.
Flyget gick tidigt på morgonen och vi kom fram till Egypten någon gång på dagen. Vi åkte buss till vårat hotell rum och sen gick vi runt och kollade där. Människorna där är väldigt på och de var något jag och elin tyckte var läskigt först haha. Men nu är de det man saknar.. Alla ville prata med oss osv. Men första natten sov vi tolv timmar för vi var helt slut.
Nu ska jag berätta hur en typiskt dag såg ut. Vi vaknade klockan halv åtta och gick då iväg och åt världens godaste frukost. Fanns massa olika bröd att välja mellan, yoghurt, bakelse osv! Vi var rädda att frukosten skulle vara jätte dålig, men den var jätte bra!!
Sen gick vi oftast till havet och låg där solade och badade fötterna. Och så gick vi oftast en liten promenad vid stan eller en strand promenad. Sen låg vi också vid poolen och där i var vattnet IS kallt. Verkigen is kallt, gjorde ont i hela kroppen typ bara man doppa fötterna haha.
Våran lunch bestod alltid av snickers haha. Och ibland även annat godis eller chips. Och våra middagar var ibland pizza men oftast var det mcdonalds. Och jag kan säga att jag verkligen saknar att sitta där ute på Mcdonalds. Vi hade alltid så kul där och vi fick aldrig äta ifred haha. Alltid någon som prata, gjorde slängkyssar osv. Då tyckte jag de var lite jobbigt, men nu saknar jag de.
Efter vi ätit gick vi tillbaka till hotellrummet och fixade oss och sen gick vi tillbaka till stan. Då gick vi runt lite prata med dom där osv. Och sen satt vi oftast vid ett ställe och drack sex on the beach mums! Där satt vi under jätte mysiga filtar och lyssna på musik.. saknar!!
Två kvällar var vi till ,pacha och det var väl inte så där jätte roligt haha. Förutom att Elin och jag fick vara VIP. Hehe. När vi var där var de dålig musik så och inte så mycket folk. Andra kvällen var de väl lite bättre musik och mer folk, men då var vi så trötta...
Och nåogt av de bästa vi gjorde var parasalling!! Så kul, även fast vi var jätte rädda innan haha så är de något jag skulle kunna göra igen!! Och de vi var mest rädd för var nog hajar haha. Men de är något jag verkligen rekomenderar, man har jätte fin utsikt över havet.
Alla människor där var så himla trevliga och man fick alltid massa komplimanger så att man blev glad!! De vi fick mest komplimanger var våra ögon, varje dag sa någon att man hade vackra ögon. Och alla ville alltid prata med oss. Sen träffade vi så snälla människor där som vi saknar, men hoppas vi träffar dom igen när vi kommer tillbaka!
Ja, sen började resan hem efter nog den bästa veckan i mitt liv. Både elin och jag mådde så dåligt och ville verkligen inte hem. Satt med solglasögon typ hela flygresan hem haha. Och sen när vi väl kom hem så gick de ju inte så bra. Vi skulle ta tåget till avesta och vi gick på fel tåg och hamnade i knivsta? Ja de var inte menningen att vi skulle hem haha!! Men tog där tåget till Stockholm c, men då var de något fel på tåget så vi fick sitta där och vänta ett tag.. haha, och till slut var vi framme i stockholm och där tog vi tåget till västerås där vi blev hämtade.
Det här varit en resa som jag har lärt mig så mycket och som jag alltid kommer minnas! Och jag och elin ska tillbaka dit, så är de bara för vi trivdes sååå bra där!! I Egypten, Sharm el-sheikh, ghazala beach hotel!! ♥ och jag kommer alltid att minnas den här resan när jag lyssnar på låten Wild ones. Den lyssna vi på jämt!! Jag älskar dig Elin, min bästa vän är så glad att jag har dig och längtar så mycket tills vi åker tillbaka till vårat ställe!!

egypten#4

låg och sov i fotöljer på arlanda, ta mig tillbaka till just den stunden då vi hade hela resan framför oss










där satt vi på kvällarna






weeeehooo




JAG ÄLSKAR DIG!!

egypten#3

sååå gooott!!

min bästa vän










finns inget bättre, egypten tillsammans med sin bästa vän

avesta

Är nästan helt bra nu, så idag har elin och jag varit till avesta en sanbbis och fixat en sak. Imorgon blir de nog att gå till skolan ett tag. Ja vet inte vad jag ska skriva mer, här är bild från elins blogg.

egypten#2

Det var typ de här vi levde på + mcdonalds och vatten, haha!!
jag älskar dig 




där vill jag ligga nu




lycka






ville inte hem....

vår!

Det känns ju iallafall (lite) bra att komma hem från egypten och det är vår ♥

ta mig tillbaka..

Mår bättre idag, men inte helt bra så har inte orkat göra någonting typ.. Bara legat i min säng. Men ska försöka plugga lite senare får passa på nu när jag ändå inte har något att göra. Skriver senare idag, puss♥

egypten#1

trötta och slitna tjejer!! tror vi sov 12 timmar första natten:o vi var såååå trötta.
underbara ställe!! 


bästa vän ♥♥♥




parasailing!!! Var sjukt rädda först haha, men de var kul och en upplevelse som jag aldrig kommer glömma!!










sura och ledsna tjejer som inte vill hem!!!

sjuk...

Ja nu skulle jag egentligen varit i sälen men de är jag inte.. för jag är sjuk. Magsjuk eller något vet inte.. Har iaf jätte ont i magen och känns nästan som jag kommer få feber. Och har typ inte ätit någonting idag förutom pyttelitte yoghurt.. Ska väl vila nu, puss ♥ och juste jag hade tidinställt massa inlägg från egypten nu när jag skulle vart borta. Så de kommer komma upp ett inlägg vi 18.00 varje dag i fem dagar!

sura

HAHAHAHAHA sura igår i skolan xD 

lördag,

ååh elin och jag har mått så dåligt dom här dagarna sen vi kom hem.. vi saknar egypten så mycket, MEN vi ska ju tillbaka så ska försöka tänka posetivt. Tänka att vi ska dit igen. Men allt var så bra där, började dagen med en jätte god frukost, låg vid poolen/havet och sola hela dagarna, gick strand promenader, åt godis och chips, ät mcdonalds på kvällarna, gick på våran gata där alla visste vilka vi var "swedish girls" eller tjejerna med solglasögonen, satt och drack en drink ute på kvällarna. Och alla var så snälla där, träffade så många snälla personer! Men vi kommer ju tillbaka!!
.
Men nu ska jag försöka att packa lite till sälen imorgon, känns inte så kul at bytta ut bikini till skidor.. Men de blir nog kul det också!! Får tänka posetivt.

trött

Usch är så trött... så ska sova.. vill bara tillbaka till egypten!! Men uppdaterar imorgon,puss<3
love you ♥

hemma :(

Har inte uppdaterat på hela veckan, men har varit skönt att inte sitta vid datan någonting (nästan) förutom två gånger då vi satt en kvart var. Men de känns så tråkigt att vara hemma... och jag saknar elin så mycket redan... har ju varit tillsammans typ heeeela tiden i en vecka enda gången typ vi inte varit tillsammans är om någon vart på toa... och jag saknar hotellet, alla människorna, vädret osv.... vill tillbaka :((((
RSS 2.0