torsdag

Har fixat lite med min design idag. Men iallafall, idag är jag jätte trött som jag varit precis hela veckan.. Jag har knappt orkat vara i skolan. Men snart är det ju helg iallafall :D Slutade typ halv tolv idag och efter de har jag hjälpt mamma att handla mat. Har inge mer att skriva idag, skriver imorgon igen och då är det första april :D ♥

glass

Har varit en sån härlig vårdag idag! Min skinnjacka har varit borta, men igår kväll hittade jag den så idag använde jag den för första gången :D Men iaf, jag och ida åkte hem till farmor och farfar. Där åt vi vofflor, sen gick vi ut med våran kusins hund på en promenad. Sen var vi jätte trötta så vi lång nere i källaren och kollade på tv och åt munkar ;) Sen spelade vi fia med kunff med farmor och farfar. haha vi hade jätte kul, dom är så söta :D När vi skulle hem så stanna vi vid coop och köpte glass, som jag äter nu.

tråkigt..

Sitter just nu i skolan. Har slutat men pluggar multimedia som varje onsdag.. Går väl sådär, men går bättre än vad det brukar går iallafall! Om lite mindre än en timme så kommer iallafall ida och då ska vi gå hem till farmor :)

16:59

Hej på er! :D Idag har varit en lååång dag.. Har haft jätte ont i huvudet och varit jätte trött hela dagen.. Men stod ut iaf och gick på alla lektioner. Vi hade en lång rast också så då gick jag och elin till sportcaffet och köpte choklad och satt och kolla på barnpogram haha :D Men sen fick vi iallafall sluta en timme tidigare så det var skönt!! Sen gick jag hem och när jag kom hem vart jag pigg igen. Är jämt trött i skolan, men så fort jag kommer hem blir jag oftast pigg..

bilder från helgen

Hahaha!!
Mysigt :)
förrätten
efterrätten
hannah <3
ida <3

måndag

Hej på er. Dålig uppdatering, men finns inte så mycket att skriva om på måndagar? Lång skoldag och nu är jag jätte trött. Tog ett varmt bad för en stund sen och nu ska jag ner och äta något och efter de sova. Bilderna från helgen kommer imorgon istället.. Orkar inte ladda upp dom nu! Men vi ses imorgon igen :D

söndag

Hej! :D Längesen jag skrev, men har haft fullt upp! Igår kom gästerna hit och det blev mat och tårta. Sen åkte jag, hannah, ida, farmor och farfar till coop. Där handlade vi mat osv. Sen åkte vi hem till farmor och farfar där jag, hannah och ida lagade en trerätters middag till dom :) Förätt: rostat bröd med skagenröra. Varmrätt: fläskfile, kroketter, sallad och sås. Efterrätt: kladdkaka med hallon och kiwi. Allt var super gott!! Sen var det ju earth hour så vi tände massa ljus, åt godis och spela spel under den timmen :) mysigt! Sen resten av kvällen kollade jag, hannah och ida på filmer!

Idag vakande vi, åt frukost och låg nere och såg på film i källaren. Sen har jag städat på kontoret också. Hoppas ni haft det bra! :) Nu kommer bilder från när vi var hemma hos mig och fira mamma.
Bilder från hemma hos farmor & farfar kommer imorgon :)

lördag

Hej! Snart kommer det gäster hit och firar mamma. Efter de ska jag sova hemma hos farmor och farfar, så vi får se när jag skriver igen. Kanske imorgon eller kanske senare idag. Men lägger in några bilder från igår då jag var med elin efter skolan.
Det var ju våffeldagen, så elin och jag fick varsin våffla inne på coop.








elin ♥

17:14

Eftersom mamma fyller år idag så ska vi åka och äta på kapelbacken. Gottgott! Vi hörs imorgon igen! Puss på er och ha en bra fredags kväll!

25:e mars

Hej! :D Idag är det en bra dag! Men det är ju fredag och just nu lysser solen. Idag efter skolan så var jag med elin på stan, sen följde hon med hem och åt lite och nu har hon gått iväg till sin träning. Själv ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Idag fyller iallafall min mamma år, så grattis till henne! ♥
kanske inte världens bästa bild haha, men den är ifrån cypern <3

mascara

Hej hej! Torsdag kväll vilket betyder att snart är det helg igen :D Veckorna går så snabbt! Vilket är bra så att det blir sommar snabbare. Idag har iallafall varit en bra dag, slutade klockan 11, gick då och fikade med hannah och sen har jag bara legat hemma framför tvn typ. Inga läxor att göra just nu, vilket är jätte skönt! Men nu ska jag sova för är jätte trött. Vi hörs imorgon!
Och juste, köpte en ny mascara idag när jag var på stan, hoppas den är bra!

bilder

Hejhej! Sitter just nu i skolan och väntar på att hannah ska sluta, vi ska gymma efter skolan. Ska försöka plugga lite så att tiden går snabbare, men först lägger jag in bilder från i lördags.
ida&hannah
joel
hannah, jag & ida

bilder från idag

Det blev räkmaka som lunch, gott!! :D
i gungan :D
Så härligt med vår!

22 mars

Hej! :D Idag har det både vart en bra och en dålig dag. Det började med en lektion som vi fick sluta tidigare ifrån och då hade vi två timmars lunch. Så jag och hannah orkade inte vara kvar i skolan eftersom det var så fint väder ute! Så vi gick till stan där det blev lunch på vallonen, och när vi satt där så kom vi på att det var exakt ett halv årsen idag som vi träffade fredrik från filip&fredrik här på stan, så det "firade" vi med att köpa sån choklad som vi köpte efter vi hade träffat honom. Så vi log i en stor gunga, sola och åt choklad :D Sen var lunchen slut och vi gick tillbaka till skolan och då var jag verkligen trött! Men bilder kommer ifrån idag lite senare.
Jag&Fredrik, när vi såg han här i fagersta, lite coolt! ;)

18:12

Hejhej! Idag har det varit en lite jobbig dag av olika anledningar. Men nu ska jag iallafall sova lite, sen blir det att skriva en svenska novell och sen blir det nog tv resten av kvällen. Blir inge mer inlägg idag, utan vi hörs imorgon istället. ♥

plugga.

ååhh.. idag måste jag plugga :( Har blivit jätte dålig på att plugga.. det går inte. Börjar bara göra massa andra saker. Men idag måste jag iallafall, för har både samhälls och idrotts prov imorgon. Så det är väl bara att börja. PUSS! Hoppas ni får en bra söndag.

pulka

Hejhej! Ligger just nu i soffan och kollar på tv och är jätte trött. Vaknade typ åtta idag.. så imorgon ska jag försöka sova länge. Men idag var jag iallafall hemma hos hannah och ida och grattade min faster som fyllde år igår. Bilder kommer nog på måndag tror jag :) Men nu tänkte jag lägga in några bilder från när vi åkte pulka för ungefär två veckor sen:
förhoppningsvis var det sista gången jag åkte pulka det här året ;) vill ha sommar NU!!

lördag

Sitter just nu hemma hos hannah och ida, vi har varit ute och tagit lite kort. Fler bilder lägger jag upp någon annan dag ♥

älskar er!

jordgubbar

Efter skolan gick jag&hannah till coop och köpte det här!
typ godaste som finns!! smält choklad & jordgubbar.
Den här snöiga fredagen köpte jag och hannah jordgubbar ;) haha. Efter att jag & hannah ätit av det smaskiga!! :D Kom Ida och vi gick till kontoret och rensade bland våra loppis grejer. Tog väl typ två timmar, sen åkte jag hem till mormor och grattade henne. Nu sitter jag framför tv:n och äter popcorn! Puss :)

torsdag

Egentligen borde jag kanske vara ute nu i det fina vädret, men orkar verkligen inte. Är jätte trött!! Men idag har iallafall varit en rätt bra dag i skolan. På lunchen gick jag och Elin till stan och kollade runt lite. Sen slutade jag klockan ett. Hoppas ni haft och får en bra dag! ♥

vår!

Hejsan! :) Nu ska jag snart bada, fryser jätte mycket.. Men idag har iallafall varit en bra dag! :D Solen har skinit och efter jag slutade satt jag och elin kvar i skolan och "pluggade". Han äta två glassar på den tiden också haha! Så första glassen är nu äten. Runt klockan tre, fyra så gick jag och hannah upp på stan där vi var en stund.
jag,elin&våra glassar ;)

20:56

Jag har lite bloggtorka nu, så då är det bättre att inte blogga för då blir de inga bra inlägg istället. Jag bloggar när jag har lust istället. Men jag måste bara säga att jag längtar så himla mycket till sommaren!! Det här kommer bli den bästa sommaren någonsin :D

måndag

Hejsan! Måndag igen, ny vecka. Veckan började bra med lååång sovmorgon. Orkade inte gå på första lektionen så hoppade över den och började halv ett! Har inge mer att skriva idag, nu ska jag plugga och de ska jag göra resten av kvällen.. Puss!

städa

Ska ut och städa på kontoret nu.. Lägger in två bilder sålänge.


Hannahs snygga frisyr i skolan ;)


Hannah, amanda & jag när vi baka tårta i skolan

melodifestivalen

Hållde på Danny & Erik Saade så är glad att erik vann! Annars tycker jag inte någon annan låt var bra, förutom sanna nielsen typ. På bilderna är det jag och min lillebror just nu.

rocky roads och mysig frukost

Hej på er! Skulle egentligen lagt upp ett inlägg tidigare idag med massa bilder, men jag somnade haha! Jag och Elin var så himla trötta. Efter att hon skrivit sitt inlägg kunde vi verkligen inte hålla ögonen öppna så vi somna till en film. Men det jag hade tänkt blogga om då var imorse, då gick hon och jag och åt frukost på sjön. Så himla mysigt!! Lyssnade på musik och solade. Älskar våren!! Bilderna kommer nu istället, även bilder från igår kväll.


det som behövs för att göra rocky roads, sist hade vi mörk choklad men nu hade vi mjölkchoklad och det vart såååå gott!!


mmmmm!!!


Lite trötta? Runt klockan tolv igår kväll då vi bakat klart...


så himla mysigt, och varmt var det också.


frukost


elin&jag






00:05

Sitter just nu hemma hos elin, vi har bakat! Kom hit typ klockan elva haha. Men nu ska vi se film och äta de vi bakar (minns inte vad det heter) Puss och ha en bra kväll <3

fredag

Äntligen fredag! :D Känns som att jag har gått jätte många veckor sen lovet, men har bara gått en.. Men nu börjar iallafall våren komma så då tycker jag att det är mycket enklare och roligare att gå till skolan. Sitter just nu och kollade på tv och har jätte ont i huvudet. Sov i ungefär en timme och fick ont i huvudet av det, haha. Men ikväll ska jag iallafall äta tacos så det är något positivt ;) Hoppas ni har det bra!

torsdag

Tänkte berätta lite om idag. Har varit en jätte rolig dag :D Fram till lunch hade vi samma sak där vi kollade på en film, på lunchen så fixade jag, hannah, emma och amanda allt till tårtbakningen. Vi skulle hålla i lektionen så vi hade bestämmt att vi skulle baka tårta. Vi hade massa goda saker banan, godis, vanlijsås, sylt m.m Var iallafall jätte lyckat och gott :D Dom var indelade i tre lag så vi som höll i lektionen fick smaka på alla tre tårtor för att avgöra vilken som vat godast ;)
Har snott en bild som jag tagit på ett av lagen av elin:
en av dom goda tårtorna :D Kanske kommer fler bilder någon annan gång.

ny jacka.


Idag köpte jag äntligen en ny jeansjacka och då menar jag äntligen. Har haft min andra sen jag gick på lågstadiet, fatta vad länge!! Mamma var inte säker på vilken klass jag gick när jag fick den men alltså i 1:an, 2:an eller 3:an.. så i ungeför 10 år alltså. Den har varit med om mycket och det roliga är att jag inte köpte en ny jacka för att den var för liten utan för att det är massa hål i den och den börjar bli ganska sliten. Så det var dax för en ny.

Tänkte berätta lite om min dag också, kan varit den skönaste skoldagen på länge. Började halv nio, hade en svenska redovisning men redovisade bara för 5 personer så det var skönt. Slutade den lektionen efter det och sen hade jag gympa och efter det var skoldagen slut. Efter skolan gick jag, hannah, amanda & julia till stan och hämtade sakerna som vi ska ha till tårtbakning, men mer om det imorgon :D PUSS!

snygga kusiner

Hannah skickade några snygga bilder till mig idag i skolan ;) Idag är det fettisdagen så jag hoppas på en semla iallafall eller två. Senare ikväll blir det pluka med hannah och ida. Kan inte bli annat än kul :D

tillbaka till verkligheten

Hej hej! Dåligt med inlägg, men var ju första dagen i skolan idag. Lite jobbigt att komma tillbaka till skolan efter tre veckor, men det var samtidigt skönt att komma tillbaka och träffa vännerna som man inte sätt på länge. Är lite trött nu, men ska ändå bytta om till myskläder och sen göra klart en uppgift till svenskan. Sen blir det väl tv:n resten av kvällen skulle jag tro. Hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll! ♥

lördag

Idag har jag ingen bra blogg dag, så tänker inte försöka fixa några bra inlägg för då blir de inge bra. På måndag börjar iallafall skolan igen.. Efter tre veckor ifrån den, men önskar att det var fler veckor.. har ingen lust alls att gå tillbaka. Aja, nu ska jag iallafall ner och se på tv. PUSS!
elin,jag&hannah i skolan. Man får iallafall träffa sina vänner det är iallafall något positivt:D

hemma

Heej på er! Idag gick jag upp typ klockan nio, fixade mig lite och sen åkte jag iväg till borlänge. Var och åkte skidor till typ klockan ett då vi åkte till kupolen och shoppade lite (: Sen åkte vi hem och jag sova hela resan hem, skönt :) När vi kom hem åt vi pizza och nu ligger jag här mätt!! Här kommer bilder på det jag beställde från H&M och även det jag köpte idag:
Det jag beställde
blus
kofta
var svårt att få en bra bild men det är en sjal!
ska ha som pyjamas :)
Det jag köpte idag:
stickad thisirt H&M
H&M
H&M
H&M
Glitter & cubus!
Hade presentkort på H&M så slösade inte så mycket pengar idag :D

rocky road

Bilden skulle egentligen kommit upp för flera timmar sen, men glömde tydligen spara inlägget hehe.
Men iallafall så är jag hemma nu, jag och Elin bakade rocky roads blev inte så goda som vi trodde men gick iallafall att äta ;) Nu ligger jag iallafall framför tvn, har blivit ännu mer förskyld :(

19:26

Hej på er! Var nyss och hämtade ett paket från H&M så visar någon annan dag var jag köpte. Nu ska jag snart åka hem till elin :) Så jag uppdaterar imorgon igen♥

just nu

sitter ute i det fina vårvädret :D härligt!

sjuk

1 mars

Godmorgon. Idag vaknade jag redan klockan åtta med halsont och en igentäppt näsa. Inte speciellt kul. Kände hela dagen igår att jag var på väg att bli sjuk, men ignorerade det. Fixade iallafall the så fort jag vaknade och ligger nu och kollar på tv. Hade egentligen tänkt gå en promenad nu på morgonen, men eftersom jag är förkyld och det är -10 grader ute just nu så känns det inte så lockande. Hoppas ni mår bra iallafall
RSS 2.0