skolan

Några bilder på mig, hannah&elin i skolan idag (;





the hills

Hej. Idag har det varit jätte dålig uppdatering, men jag har varit sjuk så har inte orkat.. Har bara sovit eller kollat på the hills hela dagen. Men ska försöka sova nu om det går, pusspuss.

12:51

Hej! Idag vaknade jag vid tio tiden, åt frukost och fixa mig. Nu tänkte jag se på tv eller nåt, sen ska jag till stan på julmarknad :) Men har blivit jätte förskyld igen.. Vakna mitt i natten av ont i halsen och hade lite feber, men nu har jag iallafall inte de som tur är. Men ska se på tv nu, puss puss.

kusiner


Hannah, jag & Ida sommaren 2009

Kom hem från farmor&farfar för en stund sen och nu är jag mätt!! Ätit mat, glass med jordbuggar och tårta. Var iallafall jätte kul, åtta av tio kusiner var där + fastrar och farbröder. Nu ska jag och Joel äta popcorn (om jag orkar) och kolla på tv. Puss

två bilder





Nu ska jag snart åka hem till farmor och farfar, vi hörs när jag kommer hem! Hoppas ni får en rolig lördag, puss.

H&M, gina tricot och bikbok


Ringen i mitten är ifrån gina tricot och dom andra två från bikbok


Gina tricot


H&M


H&M

Sen köpte jag också en skjorta som ligger i tvätten och ett par uggs. Så det visar jag någon annan dag!

fredag kväll



Vet inte hur många gånger jag sagt det här nu, men jag orkar verkligen inte lägga upp det jag köpt nu. Jag lovar att visar det imoron!

Börjar bli förskyld igen, jag som nyss blev helt frisk.. Aja, just nu kollar jag iallafall på tv, vi hörs imorgon! Puss

pizza

Hejsan!
Sitter just nu och kollar på tv. Jag somnade en stund här på soffan när jag kom hem :) Efter skolan så gick jag & Hannah och åt pizza mums!! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, blir nog bara att vara hemma skulle jag tro. Snart kommer bilder på det jag köpte! Puss

Godmorgon!

Äntligen fredag igen!
Just nu sitter jag i skolan, börjar om ungefär en halv timme. Har matte, engelska och svenska.. Men slutar i alla fall klockan ett! Skönt.
Saknar sommaren♥

onsdag

Jag hittar inte min laddare till kameran så bilder på det jag köpt, kommer antagligen imorgon. Jag har inge mer att skriva idag, har ingen lust att blogga. Så jag uppdaterar bättre imorgon istället! Puss

sockerkaka





Mamma har bakat sockerkaka med chokladsmak så nu ska jag äta de och kolla på tv. Det här blir sista inlägget för idag ♥

17:46

Jag satt och vänta på Hannah och Emma i över en timme.. inte kul att sitta själv, men pluggade lite och sen hade jag ju dator ;) När dom slutat så gick vi till stan (iiiiskallt) och där fikade vi, vi alla tre tog varm choklad och lussebulle, mums!! Sen kollade vi lite i affärer och sen åkte vi hem. Här kommer några bilder:


Jag när vi fika


emma♥


hannah♥


varm choklad♥


sötnos!


träffa tomten :)

onsdag

Hej på er! Har slutat för dagen, eller har multimedia som jag pluggar lite på. Men just nu sitter jag iallafall i skolan och väntar på Emma och Hannah. Får se vad vi hittar på efter skolan :) Har inte så mycket mera att skriva just nu, hörs sen..! ♥

trött





Usch vad trött jag är.. En jobbig skoldag så det kanske inte är så konstigt. Nu har jag lust att bara gå och lägga mig, men då kommer jag säkert vakna pigg inatt och de vill jag inte. Så ska se på tv och försöka hålla mig vaken, får se hur de går.. Men jag tänkte lägga upp de jag köpte när jag var i borlänge igår, ikväll (om jag inte somnat) Puss!

RSS 2.0