åsby

en mysig söndag ♥

hemma igen

Kom precis hem efter att ha varit vid eskiln med hannah, emma och clara. Vi spela kort, vollyboll och satt och prata :) Och nu sitter jag i min säng och äter choklas, mums! :D Några bilder från kvällen.

söndag

Igår kväll cyklade jag hem till hannah. Vi kollade på film, åt popcorn, spelade spel och masserade varandra. Somnade runt två och idag åkte vi, ida, anna och farmor till åsby trädgård. Hittade lite fina saker till mitt rum. Åt räkmacka där och sen åkte vi och hälsade på farfar som är på sjukhus<3 Och efter de började vi åka hem, stannade och köpte glass på vägen hem. Och nu ska jag snart åka till eskiln. Bilder kommer imorgon eller ikväll (: Puss!!

lördag

Hej! :) Igår cyklade jag och hannah till eskiln där vi spela vollyboll med rasmus och clara. Sen såg vi en räv också som var jätte nära oss.. och jag och hannah blev såklart jätte rädda. Sen kom jocke också och efter ett tag gick vi och bada. och då så vi räven igen :s Sen köpte jag och hannah kladdkaka och vi alla cyklade hem till clara där vi satt på hennes altan och prata och spela kort till typ halv fyra? Och jag var jätte trött på slutet, haha. Men inte så konstigt när jag gått upp typ halv åtta varje dag den här veckan utom en dag. Så ja, när jag kom hem så somnade jag typ direkt och vaknade igen klockan ett. Och så länge har jag typ aldrig sovit, haha, typ en gång om året det händer haha. Så var skönt att sova ut iaf. ♥
hannah, rasmus och jag för några dagar sen, tog inga bilder igår.

tummen upp!

Vädret är ju bäst nu! SÅ snart blir det att träffa hannah iaf sen säkert flera :D Sommarkvällar ♥

vollyboll

torsdag

En bild från eskiln igår som jag låna av bästa hannah
.
Har inte gjort så mycket idag förtom jobbet.. blir nog att sova ganska tidigt idag för är lite trött. Men jag har inte så mycket mer att säga, imorgon är iaf sista jobb dagen :D!! skööönt.

10:00

Godmorgon! =) Vaknade för en halv timme sen hemma hos hannah och nu sitter jag hemma hos mig och ska snart gå ut till jobbet.. Sov hos henne för de blev så sent och inte så kul att cykla till mig utan ett lampa på cykeln eftersom det är typ kolsvart. Men igår kom vi hem typ två eller nått , haha. Så är ganska trött nu. Var först vid eksiln spela vollyboll och poker med ida, andre och johnny. Sen kom rasmus och jag, hannah och han åkte hem till han där vi åt kladdkaka på hans balkong och satt där och prata tills vi åkte hem :) Men nu ska jag jobba, Puss!

onsdag

hannah & jag igår <3
Har varit och hämtat lite kläder som jag beställde från H&M föra veckan, visar någon annan dag! :) Men nu har jag bråttom iväg. Puss!

eskiln

Var ju vid eskiln med hannah och ida idag :D Vi solade lite, åt strips, gick tips promenad, spela minigolf m.m. Och vädret var jätte bra. En fin sommarkväll =) Men nu ska jag sova, upp tidigt imorgon också.. Puss.

hej

slutade jobbet för kanske en timme sen, duschade och fixade mig lite för ska åka till eskiln nu med mina kusiner ♥

måndag

Nu ska jag snart sova. Har kollat på film (dear john, jätte bra tycker jag) och ätit godis hela kvällen. Är jätte trött, för är inte van att gå upp kvart över sju... Kändes lite som att jag skulle till skolan. Men nu ska jag sova. Puss på er.

bilder från igår

jobbat färdigt

Nu har jag jobbat färdigt för idag. Jag jobbar med min mamma på kontor, och där fixar jag med papper osv. Det är iallafall det jag gjort mest idag. Var där från 8.30-15.00. men nu ska jag bara sitta framför datorn ett tag och ta det lungt, så hörs vi lite senare. Puss

söndag

Nu är jag hemma igen. Fiskade typ hela dagen med hannah och rasmus. Fick två fiskar och sen såg vi en orm också... usch. Fiskade från typ två-sex. Sen halv åtta träffades vi igen och åt pizza och så var vi en stund efter också. Just nu ligger jag iallafall i sängen och äter godis, men måste sova snart för ska jobba imorgon... men vi hörs imorgon. Puss!

fiska

Nu ska jag ut och fiska (; hörs senare. ♥

igår kväll/natt

Godmorgon! :) Igår vid klockan halv åtta så mötte jag hannah och emma. Vi satt på en filt vid båthamnen och åt godis. Emma åkte efter ett tag, men jag och hannah satt kvar. I flera timmar och lyssna på musik och prata :) Sen efter ett tag kom rasmus också och var med oss. Sen var jag väl hemma vid ett eller nått. Jätte rolig kväll =) Lite bilder.

save the world

Hej på er! :D Tänkte börja med olika låt texter som rubriker, för det är så svårt att hitta på rubriker ibland.. aja, idag vid 11 så åkte jag, mamma, pappa och joel till skinnsberg. Kollade lite på olika ställen, fikade och åt mat. Just nu sitter jag iaf ute och solar :D Skönt, det var längesen eftersom vädret inte varit så bra på sistone.. Senare blir det nog att vara med vänner :D
.
Måste bara skriva lite om norge.. det är ju så hemskt. Igår hade jag en jätte rolig dag. Tänkte när jag skulle lägga mig och sova att det här har varit en bra dag!! För mig kanske, men verkligen inte för norge. Så skulle bara säga att jag tänker på dom drabbade, deras familj och vänner! ♥
en bild från norge/trysil från när jag, hannah, emma och amanda var där i februari och åkte skidor.

00:03

Hej! :D Kom nyss hem, har varit ute med hannah och rasmus. Vi spelade minigolf vid eskiln, sen badade vi också. Ganska skönt i vattnet faktiskt :D Sen cyklade vi lite, satt vid en bänk och sen köpte jag och hannah varm choklad vid statiol.
Tidigare idag så var det gäster här för joel fyllde fyra år. Så vi har ätit tårta och kakor. Sen stannade hannah, ida och anna kvar och åt pizza med oss, mums! Och sen spelade vi lite fotboll innan vi åkte iväg till eskiln haha. Det var jag, hannah och ida mot joel, pappa och anna. Här kommer lite bilder från dagen som jag lånat av ida (:

Leksandsommarland

haha
åkte trampbåt
på väg ner från en "hoppborg" haha
våran favorit karusell, haha! Det här är sista bilden, för efter vi åkt karusellen började det spöregna och vi åkte hem. Men vi badade ju också lite, men har inge kort från de.

liten emma





























HAHAH!! Är väl 11-13 år på bilderna.. men finns MYCKET värre bilder, men dom lägger jag inte in :P haha

stugan del 2

sööt <3
jag och hannah bada :D
fin kväll ♥
woho
vattnet var faktiskt jätte skönt, men botten är jätte äcklig
haha
joel och ida ♥
joel, hannah och jag ♥
sen spelade alla vi fem kusiner spel på bryggan. Älskar er! ♥
haha!!
haha
sista bilden från den dagen/kvällen. Bilder från leksandssommarland kommer imorgon.

torsdag

Hej. Idag har inte hänt speciellt mycket.. Men skönt faktiskt med en dag som jag inte gör något speciellt. För känns som att jag haft fullt upp hela juli, (vilket BARA är kul) Men skönt att ta det lite lungt också och bara vara för sig själv. Har nästan bara varit inne på mitt rum idag. Gjort om lite kläder, försökt städat mitt rum, settat vid datorn osv. Men har också varit över till min granne och ätit hallon :D Gottgott. Nu ska jag väl försöka städa mitt rum igen... för joel fyller år imorgon, så då ska det väl se ganska rent ut iaf. Inte ligga massa kläder och sånt på golvet haha. Så ska väl fortsätta med det nu. PUSS.

mysig affär

En mysig affär i insjön.

stugan

satt på bryggan och lyssna på musik när vi kom tillbaka till stugan :)
haha gullungar
♥♥♥♥
haha
grillade marshmallows :D

hemma

Nu är jag hemma från leksand, och jag har haft det jätte kul!! :D Hannah, ida och deras mamma var ju med oss till stugan. Och det vi har gjort är, varit och shoppat, ätit grillat, jordgubbar, kladdkaka, badat, spelat spel, lyssnat på musik, sen sov vi kvar där. Idag var vi till leksandsommarland. Vädret var inte sådär jätte bra. Men hade några varma stunder med sol. Men blev mest att göra det som inte var i vatten. Men bada lite och åkte vattenruchebanor men inte så mycket som vi ville då det började spöregna och vi åkte hem. Men hade varit jätte kul iallafall :D:D Lägger in bilder från shoppingen nu, mer bilder kommer inom dom närmsta dagarna!
När jag, hannah och ida shoppar tillsammans så plockar vi alltid på oss hur mycket kläder som heslt och sen provar vi de. Sluatr med att man köper typ fyra plagg av 20.. haha.
hannah ♥
ida ♥
mina fina kusiner
vet inte hur länge vi var inne i den affären. men här var vi iaf klara :D
där vi shoppa. insjön
köpte glass innan vi åkte tillbaka :D
sista bilden som jag tog när vi shoppa, men fler bilder kommer :D

västkusten

tråkigt i bilen..

leksand

Nu ska vi snart åka iväg till leksand, det blir shopping och leksandsommarland! :D Hörs imorgon när jag kommer hem igen. puss

imorgon!

Imorgon åker jag, mina bästa kusiner, mina syskon, föräldrar och min faster till leksand! :D Ska bli så kul. Har längtat efter det jätte länge :D!! Men nu ska man väl packa.. hatar att packa, haha. Men det är inte så mycket eftersom det bara är en natt. Så ska väl göra det nu, och sen kolla på tv. PUSS!!
ida, jag, emil och hannah.
hannah, jag, joel och ida.

eskiln i regnet

Kom nyss hem, jag och elin har varit och bada i eskiln i regnet haha :D och just nu dansar vi haha :D Puss!

söndag

Några bilder ifrån när jag och elin åt pizza vid båthamnen för en liten stund sen.
Innan de tränade jag ju med ida och de gick bra, blir förmodligen träning imorgon också! :D
Men sover iaf kvar hos elin inatt, och blir kanske att bada vid eskiln om en stund. ♥

träna

Nu ska jag snart mötta ida och sen cyklar vi till eskiln där vi springer ett varv runt och gör olika övningar som finns där. Skönt med lite träning. Så vi hörs väl senare! Puss

bilder från tältningen

söta hannah med vårat godis :)
mmm.. mums våran mat!
jag och hannah provade att åka på rasmus longboard och ja, de gick väl sådär. haha
jag, hannah och clara bada :D
1.
2.
3.
hannah, clara och jag :)
rasmus och emma :)
haha. Det tältet som typ ligger ner var de som jag och hannah kämpade med i en timme eller nått i regnet med att få upp, men det visade sig sen att tältet var trasigt. så ja, vi fem fick sova i det andra lilla tältet på bilden, haha :)
det var den sista bilden jag tog, men vi satt som sagt vakna till halv tre, lyssna på musik, åt godis och prata. Sen på morgonen vaknade vi halv elva, åt frukost, packa ihop och sen åkte dom hem.

21:13

Nu ska jag se på tv med mamma och äta popcorn, sen blir det nog att sova tidigt ikväll, för är ganska trött.. haha. Så jag säger puss och god natt nu ♥

lördag

Blev ingen uppdatering igår, men mitt internet slutade funka och sen var hannah, clara, emma och rasmus här. Vi grilla, spela spel, bada, satte ute på balkongen och prata tills halv tre på natten och sen sov vi fem styckna i ett tremanna tält. En aning trångt, haha :D Men kul var det!!
.
Så idag känner man sig lite trött och sliten. Men efter att jag sovit i två timmar, duschat och byttit kläder så känner jag mig mycket piggare :D Här kommer en bild, kommer fler någon annan gång! :)
jag och hannah som hoppar i sjön :D

film

Tog ett varmt bad för några timmar sen för jag kände mig verkligen smutsig. Efter det hyrde jag filmen letters to juliet, jag tyckte den var bra! :) Kollade på den samtidigt som jag åt choklad och planerade lite med vänner på facebook tills imorgon. En helt okej kväll! :) Men nu ska jag sova, hörs imorgon <3

städa i 11 timmar

Hej på er! Blev en riktig stor städning för mig och hannah ute på pappas jobb. Igår städade vi 6 timmar och idag 5 timmar, samanlagt 11 timmar. Så känner mig ganska trött just nu. Igår när vi städa så tänkte vi på våra ben & jerry's glassar som låg i frysen och vänta på oss. Så runt elva kanske så gick vi in och åt dom innan vi somna. Nu ska jag kanske gå ut och sola om jag orkar, eller ta mig ett bad (: Puss!

bilder från "båtturen"

båt

haha.
Elin sov hos mig igår och idag så åkte vi ut med båten. Vi lyssna på musik, sola, bada och åt godis! :) Nu ska jag snart åka upp till stan där jag ska mötta hannah och sen ska vi åka och stor städa på kontoret.. Men vi får iallafall pengar!! :D Vi hörs kanske ikväll när vi städat klart, annars imorgon <3

22:25

Elin är här och vi har varit ute lite, nu ska vi se på film och sen sova! Puss och god natt! ♥

tisdag

Hej! :) Idag har jag varit på stan med mamma, vi var in till banken och sen kollade jag lite på kläder och hittade ett linne som jag visar lite senare! :) Men nu ska jag snart ut och gå med min kusin hannah, var ju ett tag sen vi sågs känns det som så har väl lite att prata om :D Men jag skriver ikväll! Puss
Jag, hannah, ida och joel för kanske en vecka sen <3 älskar er

västkusten/göteborg

äntligen hemma

Skönt att komma hem efter fem timmars bilresa, men har varit hemma ett tag men iallafall :D Älskar iallafall att vara i västkusten, havet, bergen, båtarna osv. Men saknar ju alla här hemma så skönt att komma hem även fast jag bara varit borta i fem dagarna.
.
Kan ju berätta lite vad vi har gjort. Även fast ni vet det mesta genom mina mobil bloggar. 
Torsdag: Åkte bil hela dagen, kom fram och då var jag och emil ute lite och spela fotboll.
fredag: var på liseberg. I början var vädret ok, men efter lunch började de SPÖ regna, men var kul att åka karusell och köerna var inte speciellt långa :D Åkte det mesta förutom frittfall som vanligt och tänker aldrig åkte det! Sen åkte vi till smögen där jag köpte en klänning och sen köpte vi med oss räkor och kräftor som vi åt hemma mums!
lördag: idag var det bra väder så vi tog båten till en ö där vi bada och sola hela dagen typ. På kvällen cyklade jag och emil runt.
söndag: idag var vi till olika ställen och kolla i affärer och jag köpte en thisrt. Dom som äger stugan (min mammas morbror och hans fru) kom till stugan och vi åt middag tillsammans och gick sen en kvälls promenad.
Idag: Packade allt och åkte hem efter lunch.
.
Nu sitter jag ute på balkongen och ska snart gå in och packa upp allt och sen ska jag se på film :D Puss på er!

det jag köpte i stockholm

Linne och shorts från monki
H&M

Har varit på en kvälls promenad och ska sn...

foto1799 (MMS)

Har varit på en kvälls promenad och ska snart sova. Imorgon åker vi hem, skönt men ändå inte <3

favorit låtar

Eftersom jag var och såg petter och september så har jag såklart lyssnat mycket på deras låtar nu efter. Så här kommer mina favoriter med dom:
SEPTEMBER
because i love you


mikrofånkåt
party in my head
PETTER


stockholm i mitt hjärta
älskar din stil
längesen

Hej! Igår var vi ju på liseberg för vädret...

foto1790 (MMS)

Hej! Igår var vi ju på liseberg för vädret var inte så bra här. Sen på kvällen åkte vi till smögen och på kvällen åt vi räkor. Idag var vädret mycket bättre så idag har vi varit och solat och badat i havet. Nu ska jag och emil ut och cykla lite. Hoppas ni har de bra! :-)

mitt rum

bilder från stockholm!

Hej! Kom fram till västkusten vid fyra igå...

foto1787 (MMS)

Hej! Kom fram till västkusten vid fyra igår tror jag. Gjorde inte så mycket, Men just nu är vi iallafall påväg till göteborg där vi ska vara på liseberg :D

mot västkusten

Så, nu ska jag åka iväg till västkusten! Det finns internet där så får se om jag uppdaterar där (tror internet är ganska dåligt), men annar mobilbloggar jag + har tidinställa inlägg som kommer komma upp ett varje dag från och med imorgon tills på måndag. Så hoppas ni får det bra! Pusspuss! ♥
Jag och Elin påväg hem från stockholm i förgår! Försökte ta en bild på mig nu med webcameran, men såg sååå trött ut, så lägger upp den här bilden ist eftersom jag inte gjort de ^^

"pippi tröja"

Köpte den här tröjan för några veckor sen :)

packa,packa

Nu måste jag packa upp från stockholm och sen packa till västkusten som jag åker till imorgon, men jag orkar verkligen inte packa.. så tråkigt! Men jag åker iallafall till västkusten imorgon och är där tills på måndag tror jag. Alltså är jag inte borta sålänge bara över helgen typ. Men tror jag kommer hem på måndag, annars tisdag. Så jag ska väl börja packa nu då. Och jag tror inte det finns internet där så jag kommer inte blogga så mycket, kanske mobilblogga ibland, men har iaf tidinställt några inlägg som kommer komma upp. Men nu ska jag packa, puss!

I've had the time of my life

Nu ska jag snart lägga mig och kolla på film, ska bli skönt att sova i min egen säng inatt då jag inte sovit hemma på tre nätter. men jag klagar inte! För har haft det så sjukt kul dom här fyra dagarna, västerås och cityfestivalen och stockholm och grönalund tillsammans med elin min bästa vän! Vi har alltid så kul tillsammans och hon är verkligen en riktigt vän, har funnits vid min sida i snart 6 år. Visst vi har inte umgåtts jämnt under dom här 6 åren, men aldrig varit osams! Och nu känns det som att vi är bättre kompisar än någonsin. Om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden till lördag klockan åtta så jag kunde göra om allt roligt! Men nu är det minnen som jag aldrig kommer glömma och jag kommer alltid tänka på dom när jag hör den här låten: Black eyed peas - the time (dirty bit) Eftersom vi lyssnade på den låten med jätte hög musik i bilen påväg hem från västerås och alla sjöng med haha, och sen sjöng jag och elin på den typ hela dagen på grönalund när vi åkte karuseller osv. haha :D Men nu ska jag se på film, PUSSAR!!
Känner mig inte sådär jätte fräch just nu, haha. Men imorgon blir det ett varmt bad med hårinpackning, badskum osv..!

hemma.

Nu är jag hemma igen efter två super roliga dagar i stockholm! ♥ Igår var jag och elin på grönalund hela dagen och vi åkte väl typ allt förutom uppskuttet, frittfall och extreme. Åkte den nya karusellen twister (tror jag den heter) och den var jätte rolig! :D Sen gick vi i spökhuset och det kan vara det läskigaste jag gjorde.. haha men skrattar när jag tänker på det nu efteråt, man skulle ha filmat oss haha ;) Sen såg vi också alice cooper som var där och uppträde, jag hade ingen anning om vem han var innan, men har är tydligen jätte känd? Sen vid tio åkte vi tillbaka till vandrarhemmet och somnade ganska snabbt. Imorse var vi jätte trött, så tog en liten sovmorgon och sen gick vi till stan där vi varit hela dagen idag, har shoppat lite som jag visar senare! :D
Kommer fler bilder så småning om!

city festivalen

bilder från farmor&farfar

Bilder från när vi gratta farfar:
Egentligen skulle jag aldrig följt med till farmor och farfar för vi skulle ha åkt till västerås vid fem, men är glad att jag han vara där för älskar att vara där!

STOCKHOLM!

19:20

Hejsvejs! ♥ Idag har jag inte gjort mycket efter att jag kom hem för är sååå trött.. men nu ska jag iallafall snart cykla hem till elin där jag sover inatt för imorgon åker vi till stokcholm, wooohoo!! Kommer hem på tisdag igen, men har förprogramerat två inlägg som kommer komma upp imorgon. Men vi hörs väl någon gång, senaste på tisdag tror jag! :) Puss!
jag och elin i stockholm 2008.

september och petter

Igår var en riktigt rolig kväll och blev inte alls som jag trodde.. haha. Från början var det tänkt att elin och jag skulle åka till västerås på city festivalen och se september och petter. Men blev inte så tillslut, så jag följde med hem till farmor och farfar där vi gratta farfar. Blev att äta mat, glass, melon och tårta! Spelade även kubb med hannah, ida och joel.

Vid sju ringde elin mig och sa: Ska vi hänga med till v-ås dom hämtar oss om tjugo minuter? Så vi bestämde oss för att åka till v-ås iallafall och jag var hos farmor och farfar, utan andra kläder och utan mina pengar. Så jag gick därifrån och elin mötte upp mig på cykeln och vi stressa hem till henne där vi fixade oss snabbt och jag fick låna pengar av henne. Så vi kom iallafall iväg till västerås till slut och vi han se kanske halv septembers uppträdande. Stog och vänta en stund och sen var det petters tur och då stod vi nästan längst fram!! När det var slut åkte jag och elin virvelvinden och det var ass kul, haha!


Började åka hem vid kanske tolv eller nått, minns inte. Men bilresan hem var också kul, haha ett tag var vi påväg till oslo! Men kom hem tillslut iallafall haha. Vi åkte med en i våran klass och hans kompisar. Sen sov jag hos elin och idag vaknade vi vid tio och vid elva kom mamma och pappa och hämta mig och sen åkte vi till hannah, ida och anna där vi fikade! Blev ett långt inlägg, bilder kommer någon annan gång!


jag&elin innan vi åkte till v-ås! Älskar dig bästa vän! ♥

loppis

Har stått på loppis idag och vi fick in ungefär 600 kr. Nu har jag precis fixat mig och ska snart åka hem till farfar som fyller år idag :) Puss.

23:16

Tänkte skriva lite om dagen nu innan jag lägger mig och tittar på tv innan jag ska sova. Ska upp tidigt imorgon, för jag och hannah ska stå på loppis! Jag gjorde iallafall inte så jätte mycket på dagen, men på kvällen kom hannah hit och vi fixade med loppis grejerna och efter det gick vi en liten promenad. Så, så har väl min dag sett ut idag. Hoppas ni har haft det bra! ♥

fredag

Godmorgon! ♥ Sitter just nu ute och äter frkost. Ska snart sola lite eftersom solen tittar fram. Trodde inte det skulle bli fint väder idag, men just nu är det iallafall soligt :D
RSS 2.0