12:26

Hej!! :D Idag är det ju valborg och min lillebror emil födelsedag så snart kommer det gäster hit, bla hannah&ida! Efter det följer jag med hannah till norbergsmarknad :D Så uppdateringen kommer nog inte vara så bra idag.. Men jag skriver imorgon igen och då kommer antagligen massa bilder! PUSS
En bild på farmors katt som hannah tog i torsdags.

det jag shoppa i england

Byxdress från någon affär i liverpool
tröja från zara
skinnshorts från en affär som jag inte minns vad den heter.
väst från zara
tröja
ring och plånbok

london

jag, joel och emil en kväll när vi var påväg för att äta


Har jätte många bilder från madamtussads. Men eftersom det var så mycket folk där så fick man snabbt ta kort och då han man inte "se bra ut" så lägger int in så många.












FREDAG!!

Dålig uppdtering!! Skrev inget igår, men hade ganska fullt upp! Först var det skola till klockan två, sen gick jag och hannah till coop där vi handla jordgubbar och sen gick vi hem till farmor och farfar. Vi fyra åt jordgubbar, grädde och nybakta bullar! :) Jätte gott och mysigt. Kommer kanske bilder. Sen cykla jag hem och packade och åt och cykla jag hem till elin. Vi åkte och kollade på hennes systers dop, sen blev de lite tårta och sen kollade jag och elin på tv hela kvällen :) Idag var de också skola och efter skolan har jag varit ute en stund i det fina vädret.
Elin, Hannah och jag i höstas :)!

onsdag

Hejsan! :D Idag tog jag och hannah en lång sovmorgon! Åkte till skolan och efter skolan var hannah med mig en stund hem och kollade på tv. Nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Bara två dagar kvar av den här skolveckan nu.. Det går snabbt!
Lägger upp en bild från london, jag och en staty av världens längsta man. Ganska lång?? Jag är runt 1.72 så han är då ganska lång.. Men det kommer komma upp mera bilder från London/Liverpool lite då och då :)

tisdag

jag, hannah, emma och amanda i skolan ♥

Var en ganska rolig dag i skolan idag och nu sitter jag här med hannah. Hon ska sova här så vi ska snart gå och lägga oss. Har inge mer att skriva idag, så hörs imorgon! :)

england, 24/4

Mamma och Emil åkte iväg och skulle kolla på mera fotbolls saker, så jag och joel följde med pappa till ett beateles museum. Sen skulle pappa kolla i någon affär så jag och joel satt vid havet en stund. Sen åkte vi alla tillbaka till london igen och där åt vi mat och var ute och gick lite. Sen idag så bara vaknade vi och sen åkte vi till flyplatsen. Så har skrivit de mesta om resan nu, har iallafall varit jätte kul förutom att jag varit sjuk då.

england, 23/4

Den här dagen åkte vi tåg till liverpool, för emil skulle se fotbolls match. Så jag, mamma och joel gick på stan och shoppa medans pappa och emil kolla på matchen. Och det som var lite tråkigt var att i London var det jätte varmt för dom har typ sommar där. Men i Liverpool var det mycket kallare, så längatade bara tillbaka till london. Fast en sak var bättre och det var att vi sov på ett mycket bättre hotell med bättre sängar och mycket godare frukost!!

england, 22/4

Vaknade, åt frukost och sen gick vi dirket ut på stan. Det första vi gjorde var att kolla inne på Madamtuso (ingen anning om hur det stavas och orkar inte kolla upp de heller, men de är där det är kändisar som dockor) Efter de gick vi runt på stan, shoppade lite och så. På kvällen gick vi ut och åt igen. Och som tur var så gjorde de inte ont i mitt öra längre, men varade mycket och det gör det fortfarande så har gått hela resen med bomull i örat.. haha.

england, 21/4

Jag kommer skriva om varje dag från Englands resan i olika inlägg. Så nu börjar jag med dag 1.
På onsdags kvällen så fick jag jätte mycket lock för örat men tänkte inte mer på det. Men sen vakande jag mitt i natten av att jag hade JÄTTE ont i örat och det var fortfarande lock. Så jag sov kanske två timmar den natten. Klockan fem på morgonen ringde mamma till doktorn och jag fick en tid klockan tio på morgonen. Där så tog jag lite prover och sen sa dom att jag hade öroninflamation så fick mediciner.
Jag hade verkligen ingen lust att åka till london då men gjorde de iallafall. Var bara trött och hängig hela den dagen, men en lite rolig sak hände iallafall. Trädde dermot clemenger på flygplanet, vi satt precis bakom honom och joel lekte med hans barn haha. Men jag brydde mig inte så mycket för allt jag tänkte på då var mitt öra som gjorde ont och varade och det blir nog inte bättre av att flyga flygplan heller. Men tillslut kom vi iallafall fram till london, men vi han inte göra så mycket, gick ut och åt mat och gick runt och kollade lite och så.

hemma

Hej är hemma igen!! eller det har jag iförsig varit i några timmar nu. Men jag kommer berätta mer om london senare. Nu måste jag packa upp och plugga lite, för imorgon börjar ju skolan igen.. Har iallafall varit ett super bra lov! Hoppas ni mår bra! ♥

GLAD PÅSK!!

Hej! Sitter i bilen nu påväg till flygplat...

Hej! Sitter i bilen nu påväg till flygplatsen nu. Har inte varit en kul natt och morgon för har fått öroninflammation.. Men mer om de någon annan gång. Vet inte när jag skriver igen. Men senast på måndag då jag kommer hem

20:35

Hej på er!! :) Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute lite, packat lite osv. Har även ätit påskmat eftersom att jag kommer vara i london under påsken, vilket är lite tråkigt.. Aja, nu ska jag städa mitt rum och sen kolla på tv resten av kvällen. Puss!

onsdag

Några bilder från igår. Skulle ju sovit hos elin, men hon mådde dåligt så vid nio cyklade jag hem igen.. Men får hoppas hon inte blir sjuk och om hon blir det så hoppas verkligen inte jag har blivit smittad för imorgon åker jag till london..!!!
Men iallafall nu sitter jag och kollar på film och äter godis :) PUSS!

18:05

Det här har varit en riktigt slapp dag!! Först så låg hannah och jag kvar i sängen en stund, sen åt vi frukost, sen låg vi och kolla på barnpogram, sen låg vi på stustmattan i typ två timmar, sen åt vi lunch och sen kolla vi på karlsson på taket, haha :D Men nu ska jag cykla hem till elin. puss!

pizza på bastubåten

Här kommer några bilder från igår. Just nu sitter jag och hannah och kollar på karlsson på taket, men snart ska hon åka hem.

måndag

Första dagen på påsklovet. Började dagen med att gå en promenad, jätte skönt! Sen badade jag och åt frukost. Nu ligger jag ute på balkongen i solen och väntar på att hannah ska komma. Hoppas ni har det bra, ♥

söndag

Solade i bikini idag. Haha inte så bra bild men var jätte svårt att ta kort när jag hade solen i ögonen
Jag just nu. Sitter ute på altanen och myser med mitt tecke och lyssnar på musik :)

Idag har jag solat, städat på kontoret och kört bil för första gången!! Gick faktiskt jätte bra och det var kul :)

19:09

Bra dag idag! Jätte fint väder så imorse solade jag lite :) Sen har jag vart hemma hos hannah och gratta henne. Och nu på kvällen har jag ätit grillat, mums! Just nu sitter jag på balkongen men snart går solen ner så då ska jag nog kolla på en film eller något, är jätte trött. Men hoppas ni också haft en bra dag! Puss :D

påsklov!!

Så skönt med loooov :D Idag efter skolan följde hannah med mig hem. Vi har ätit jordgubbar med choklad på stutsmattan sååå gott!! Sen hoppade vi stutsmatta samtidigt som vi lyssna på musik i fler timmar. Men nu ska jag snart äta tacos mums :D
GODASTE SOM FINNS!!
Lovet kunde inte ha börjat bättre :D

Grattis!

Idag fyller min kusin hannah år! Hon fyller 17 år, så det firar vi med 17 olika bilder på oss (;


































Finns så många minnen! Älskar dig! <3

torsdag

Hej på er! Igår sov ju elin hos mig och vi kollade på tv hela kvällen :) Idag har det iallafall varit en super bra dag! Vaknade upp brevid elin och vi fixade oss och hade kul, det var fint väder, i skolan har vi kollat på två filmer och ätit godis, efter skolan satt jag och hannah i parken en stund i solen och när jag kom hem satt jag i solen en stund till. Här kommer några bilder från dagen. Dom två första har elin tagit tyckte den första såg jätte härlig ut med blå himmel och den andra är när vi är påväg till skolan. Dom andra tre har jag tagit med min mobilen när jag och hannah satt i parken.
foto:elin

onsdag

Hej! Idag har varit en ganska så bra dag. Har bara haft två lektioner, sen har jag även varit och handlat godis på stan. På eftermidagen satt jag och Elin i biblioteket i skolan och pluggade, åt lite godis och lyssnade på musik. Och snart ska elin komma hit då hon ska sova hos mig idag! Men vi hörs imorgon, puss!

nytt

H&M
tati

Hade ju glömt att visa vad jag köpte föra tisdagen i v-ås :)
Men idag var jag iallafall hemma och var sjuk, men efter att inte ens varit hemma en hel dag så längtade jag till skolan? Haha. Men det var ju så fint väder och efter ett tag så är det ju tråkigt att bara ligga hemma. Så efter vi hade intervjuat handelsbanken så följde jag med till skolan på den sista lektionen. Nu mår jag iallafall mycket bättre och jag tror förkylningen håller på att förvinna :)

tisdag

Hej på er! Blev hemma från skolan idag, först tänkte jag gå men orkade verkligen inte. Så nu har jag vilat och är nu lite piggare iallafall. Sitter just nu och kollar på sagan om ringen med min lillebror som också är sjuk, fast jag kollar inte så mycket tycker inte såna filmer är så bra. Men ska snart äta något iallafall och sen ska jag åka och intervjua handelsbanken. Har ett arbete i skolan som vi ska göra det och har bokat tid så lika bra jag åker dit. Men hoppas ni mår bra iallafall :D Puss!

18:33

Sitter just nu med choklad ansiktsmask i ansiktet, luktar jätte gott!! :D Men ska snart tvätta bort den och sen gå ner och se på tv och dricka varmchoklad. Mår fortfarande inte så bra, är väldigt förkyld. Men vill verkligen inte stanna hemma från skolan den här veckan då det är sista veckan innan lovet. Så ska göra allt för att bli frisk :D Men kom att tänka på en sak, jag har bara varit hemma och varit sjuk en dag den här terminen, och det var på praktiken då jag hade migrän. Annars har jag inte varit hemma och varit sjuk från skolan någonting. Men men, nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken.. Hörs imorgon :D Puss!

måndag

Hej på er! Idag hade jag sovmorgon till halv ett, jätte skönt! :D Sen slutar jag halv tre! Så har varit en lugn morgon, har duschat kollat på tv och lite sånt. Nu ska jag snart cykla till skolan.. Men en sak som inte är så kul är att jag blivit sjuk :( Men får hoppas att inte blir värre. Puss!

söndag

Dålig uppdatering, men mitt internet har inte funkat sen igår. Men jag har ändå inte gjort speciellt mycket, vart ute eftersom det varit ganska så fint väder :) Hoppat stutsmatta med emil, joel och gabriel. Var jätte roligt :D har så mycket minnen från stutsmattan. Och nu är våren verkligen här på riktigt!!
Några mobil bilder från igår.
Snacka om att snön smällter snabbt! Nu är nästan allt snö som man ser på bilden borta och den tog jag ändå igår :O
jag&emil var ute och spelade basket igår kväll. :)

film

Gå in på hannahs blogg för att se en video från när vi gick hem igår. Det blåste inte lite!! Ibland kom man ingenstans haha :D
haha!

fredag

Är jätte trött.. Blir nog en tidig kväll. Men idag var iaf en bra dag i skolan, börajde nio och slutade elva :D Efter skolan satt jag och hannah kvar och åt choklad i biblioteket ;) PUSS♥

tandställning

Var ju hos tandläkaren i tisdags och det var mitt sista besök :D Om inget skulle hände och jag måste boka tid. Men annars var det mitt sista besök =) Så sköönt! Har gått igenom mycket smärta men ångrar inte en sekund nu efter att jag gjorde de. Man tror kanske inte att det gör ont att ha tandställning, men det gör de iaf på mig.. kunde knappt äta visa dagar :S Men såhär såg mina tänder ut innan.
fast mitt bätt var inte sådär höll dom lite snett haha..
Efter:

torsdag

Är jätte trött och ska sova nu, men hinner med ett snabbt inlägg! Idag slutade jag runt klockan två, var med hannah en stund på stan efter. Annars har det inte hänt så mycket. Jo juste vi har tagit fram stutsmattan :) Men nu ska jag soova, god natt! ♥

onsdag

UNDERBART VÄDER!!!! och jag älskar det! Idag slutatde jag klockan tjugo över tolv, då gick jag och hannah till fagerstahallen där vi först gymmade i 30 min, sen solade vi en liten stund också. Sen när jag skulle cykla hem började det bli jätte varmt, men när jag kom hem var så trött så jag sov ett tag och när jag vakande satte jag mig på balkongen. Nu ska jag nog snart ut på balkongen igen :)

tandläkaren

Blir en snabb uppdatering nu innan jag sover. Sov lite på dagen, därför jag är vaken, borde egentligen sova nu så jag orkar med skolan imorgon.. men men. Idag var jag iallafall i skolan till lunch, sen hade jag ledigt på eftermidagen för skulle till tandläkaren i västerås. Han även med lite shopping så visar kanske de jag köpte imorgon:) Men kan säga en sak som jag köpte, håtfärg! Så mamma har slingat mitt hår med mörka slingor nu på kvällen. Tyckte jag började få så ljust hår. Men har inte sett resultatet helt än för håret är fortfarande lite bött och orkar inte torka det. Men det visar sig väl imorgon bitti hur det blev, men det man ser nu ser iallafall bra ut! Men ska sova nu, god natt♥

måndag


Köpte den här boken i sthlm i lördags. L.A. Candy av Lauren Conrad som är med i the hills. Hoppas den är bra :D Den är på engelska vilket är bra så att jag får träna på engelska eftersom jag inte är så bra på det.

Idag har iallafall varit en bra dag! Har varit glad :D Hade jätte kul på gympan då jag, hannah och clara badade i simhallen. Dagen har gått ovanligt snabbt också för att vara en måndag. Men nu ska jag bada :D Puss på er!

blandade bilder från sthlm

söndag

Seeg dag idag! Har inte gjort något förutom städat ute på kontoret i några timmar.. Nu sitter jag och kollar på tv och äter popcorn. Sen ska jag upp och duscha och sen sova. Imorgon är det redan måndag igen.. Veckorna går så snabbt, speciellt helgen.. den går för fort. Men hoppas ni haft en bra helg!:)

trött..?

Något som är ganska jobbigt är att jag inte kan se film när jag är trött! Jag somnar nästan direkt, eller så får jag verkligen ligga och kämpa med att hålla upp ögonen, vilket inte är så enkelt.. Och varje gång någon frågar, sover du? Så låstas jag att jag är vaken, haha.
Så blev de igår. Jag och Elin låg och kollade på eva&adam och båda visste att jag skulle somna. Haha. Och ja, de gjorde jag. Minns nästan ingenting av filmen...

Stockholm i mitt hjärta

Är hemma nu! Eller har varit de en stund. Tänkte iallafall berätta lite om dagen. Jag och Elin tog bussen dit, när vi var framme gick vi omrking, kollade i affärer och på annat. Älskar stockholm! Hade verkligen jätte roligt. Sen när vi skulle gå tillbaka till bussen ser vi jätte många som står vid plattan så vi går dit och då är det kuddkrig, haha! Såg verkligen jätte kul ut. Sen gick bussen hem klockan fem. Det var väl lite kort om dagen, orkar inte skriva så detaljerat. Så lägger in några bilder istället :D
haha påväg till bussen, ville inte får blött hår
hahahah största kuddkriget jag sätt iallafall ;)
söta elin :D Eftersom det inte var så fint väder och vi hade en anning ont i fötter och ben, så gick vi lite tidigare till busstationen, så vi köpte varmchoklad att värma oss med :D
kommer säkert fler bilder en annan dag :D

stockholm

Nu åker jag & elin till stockholm! Hörs ikväll :)

FREDAG

Hej på er! :D Känns rätt tråkigt att börja alla inlägg så? Men vet inte vad jag ska skriva annars. Men nu är jag iallafall hemma efter en lååång dag! Började med skola som inte var speciellt ansträngande. Slutade runt ett och då gick jag och Elin till stan och handlade lite till ikväll. Sen skulle jag på ett möte med trafikskolan. Höll på i fyra timmar, satt bara och lyssna hela tiden.. seeegt. Men nu har jag iallafall byttit om till myskläder och ska snart åka hem till Elin. Vi ska baka rocky road och se på tv. Imorgon åker vi till stockholm! :D Wohoo!!
RSS 2.0