måndag

heej<3 idag har jag varit och tränat med hannah vid eskiln och sen har jag inte gjort så mycket mer! Var för ett tag sen jätte glad eftersom vi ska ju på rihanna, men sen läser jag på aftonbladet att hon är sjuk och ställde in sin konsert i malmö idag..så nu känns det ju inte så bra eftersom det kanske int blir någon konsert i sthlm imorgon. Får bara hoppas att det blir det!! Men finns inte så mkt jag kan göra åt det. Ska försöka sova nu, blir ju att åka till sthlm iaf :) god natt<3

godmorgon

Godmorgon :) Tänkte skriva lite om igår, då åkte jag till borlänge och shoppade lite. När jag kom hem så färgade jag håret och sen åkte jag och möte hannah och vi åkte till kratrocken. Var inte så jätte kul så vi stannade inte så länge. Cyklade runt lite och sen cyklade jag hem och kollade på tv. Här kommer en bild på min nya hårfärg.
vädligt mörkt tycker jag, men blir nog snart ljusare när jag duschat några gånger :)

höstlov

Hejhej<3 Skrev inget igår. Men det var iallafall skola, och efter skolan var jag hemma hos hannah och ida där vi tränade på rihanna låtar och åt popcorn :D Sen gick jag och hannah ner på stan där det var halloweenkväll. Idag var det sista dagen på praktiken innan lovet, så nu är det alltså höstlov! :D
hanna&jag igår.

fika

gammal bild från december.
.
hejhej! Idag har jag varit på praktiken, slutade halv tre och då satt jag och hannah kvar en stund och plugga och sen åkte vi ner till stan där vi fikade på vallonen :) Sen har jag inte gjort så mycket mera.. Måste plugga för det är prov imorgon.. Så imorgon ska jag alltså till skolan, ska faktiskt bli ganska kul eftersom man får träffa sina vänner =) Men ska gå nu, pusspuss<3

om en vecka..

Hejhej! =) Har inte så mycket att skriva om idag.. Var praktik 8.30-15.30 och sen hem och inte göra någonting för är så trött just nu. Ska nog snart sova.. Men kan ju berätta att om en vecka är vi på rihanna konsert, längtar så mycket!! ♥

godmorgon :)

Nu ska jag åka till praktiken, hörs ikväll :)

24/10

Hej på er! Känner för att komma igång med bloggen igen, för den senaste tiden har jag verkligen inte haft lust att blogga. Men nu ska jag försöka igen! Jag har iallafall varit på praktiken idag som vanligt. Slutade vid tre typ och då cyklade jag direkt hem och här hemma har jag inte gjort så mycket förutom pluggat natur eftersom det är prov på torsdag.. Men sen har jag också haft lite "spa", har haft min mysdress på mig, haft tända ljus, lyssnat på musik, haft ansiktsmask och målat naglarna :)
.
Nu ska jag plocka undan lite i mitt rum och sen ska jag ner och se på tv. Ska försöka somna ganska tidigt ikväll också. Hoppas ni mår bra<3 Pussar så hörs vi imorgon.

lördag

Hejhej! :) Idag har jag inte gjort så mycket för måde sämre idag så har inte orkar göra någonting, men nu mår jag bättre iallafall. Men blir nog att bara kolla på tv ikväll, åååh vad jag längtar tills den 1:a november då jag och mina bästa kusiner hannah och ida ska se rihanna!!!!! Ska bli sååå kul!!!!! Snart är det bara en vecka kvar!! :D:D

fredag

Hej har inte skrivit på jätte länge...! Men har praktiserat och glömt bort bloggen. I onsdags blev jag förskyld ont i halsen, snorrig, lite hostig och så men har varit på praktiken hela veckan och skolan i torsdags ändå för om man är bortaför mycket så måste man göra om de sen, och om jag bara är förskyld så orkar jag iallafall gå dit. Men tur att det är helg nu för känner mig sämre, så har sovit nu när jag kom hem och sen blir det tacos :) Hoppas ni mår bra<3 puss
en bild från i sommras för att göra inlägger lite roligare. Kan ju också berätta att i tisdags så fyllde pappa år och då var hannah och ida här och vi hade jätte kul :D<3

hemma

Har kommit hem från västkusten, älskar att vara där det är så fint där! Så kan väl berätta lite vad vi gjort, kom fram vid nio-tio till lars och maud. Vi åt lite och kollade på tv och sen somna jag ganska snabbt för var så trött. På lördagen var vi till några affärer, emil och jag cyklade runt lite och på kvällen åt vi kräftor mums! Idag var jag, pappa, emil och lars ut och fiska hummer ute på havet. Sen åkte vi hem efter lunch. Har haft väldigt tur med vädret när vi var där också. Solen lös nästan hela tiden och det blåste inte så mycket som det brukade. Några bilder.

västkusten

Sista dagen i skolan nu och sen blir det fem veckors praktik + höstlov emellan de. Men kommer vara i skolan på torsdagar varje vecka. Ska bli skönt! Och när praktiken är över så är det nästan december!! :) Men nu ska jag packa lite och sen åker jag till väskusten där jag ska vara i helgen. Så får se när vi hörs igen, om jag inte uppdaterar där så hörs vi på söndag igen :) Pusspuss!
Sist jag var där i juli:
önskar de var sådär varmt nu..

torsdag

Godmorgon :) Vaknade precis börjar vid elva idag. Ska snart ner och äta frukost för är jätte hungrig. Igår skrev jag inget så skriver nu vad jag gjorde, skola och sen på kvällen var jag ute och övningskörde. Körde på en smalskogsväg där jag fick möten och bilar som körde om, men det gick bra :) Körde hem därifrån. Meen nu ska  jag ner och äta frukost, puss!

tisdag

hej<3 sitter just nu i min säng och lyssnar på muisk efter en lång dag i skolan. hade i alla fall sovmorgon till kvart över tio imorse så det var skönt. men slutade fyra och sista lektionen var matte b, så det var inte så kul. men gick faktiskt ganska bra, har lärt mig lite mer och fattar mer nu. vet inte vad jag ska göra nu, måste plugga lite så det ska jag väl göra. skriver kanske mera sen, för måste ju blir bättre på att blogga nu. så kommer upp ett inlägg sen. Puss!

måndag

Heej! Idag har jag varit i skolan som vanligt, sen gick  elin och jag till stan där jag köpte ben&jerrys mums! När jag kom hem gick mamma och jag ut och gick och sen var jag ute på kontoret och städade. Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon<3 puss

söndag

Hej! :) Orkade inte skriva igår.. Skulle egentligen till v-ås men mamma var ju sjuk så vi åkte idag istället. Så igår var jag ute typ hela dagen, krata löv och lekte med joel :) Och idag var ju jag, mamma och joel i v-ås. Hittade två tröjor, jeans och lite smink.
jag innan vi åkte

fredag

Hej<3 Fredag!! :D Men har inte gjort så mycket, har haft jätte ont i huvudet och varit trött så har inte orkar göra så mycket.. får bara hoppas att jag inte blir sjuk, för min lillebror hade nyss feber och nu har mamma det. Men jag brukar alltid klara mig, men bara för jag skrev så så kommer jag säkert bli sjuk, haha nej hoppas inte. Men ska se på tv nu, puss:)

torsdag

Glömde skriva igår med gjorde inte så mycket, var först skola på idrotten åkte vi skridskor och efter det fikade jag och hannah. Idag var de också skola och på snabbmaten bakade vi bullar :)
Hannah och jag igår när vi åkte skridskor, bilden tagen av elin

22:52

Nu ska jag sova har ingenting att skriva just nu och orkar inte heller. Puss<3

fyra bilder

Har pluggat och druckigt varm choklad. Har gjort klart en uppgift och nu orkar jag inte göra mera. Känner bara för att ligga framför tvn nu så de ska jag nog göra. Hörs imorgon igen :)<3

måndag

hejhej:)<3 orkar inte skriva så mycket nu, för är så trött efter en lång dag i skolan.. 8.30-16.00.. Så ska ner och kolla på tv snart och sen ska jag försöka plugga ikväll också. Har inte så mycket mer att skriva om nu, men skriver nog senare. Puss!

god natt<3

Nu ska jag sova, det regnar utanför och då blir det mycket enklare att sova tycker jag när det inte är helt tyst + att det är mysigt :) Men avslutar med att lägga  in en bild som jag gjorde nyss, hittade texten på internet och tyckte den var bra så gjorde om en bild och la in texten på den.

svartvit

Hej<3 Idag är emil och jag ensama hemma då dom andra är i stugan så har kollat på sunes sommar, ätit pizza och så var jag nyss ute och städa på kontoret i 1,5 timme. Nu ska jag kolla på en film, har inte bestämmt mig än vilken de blir. Men orkar inte göra så mycket mer just nu än å bara ligga här i soffan med täcket och kolla på film. Hoppas ni har en bra söndag, puss så hörs vi senare!

hemma

Hej hej :) Ligger just nu i min säng, skulle ju egentligen hem till elin men så blev de tydligen inte så jag följde med hannah hem och vi tände ljus och masserade varandra som vi alltid gör, :) Men idag har jag som sagt varit hos min farbror och grattat han :) Var jätte kul, nästan alla kusiner var där och några tremeningar. Gick tipspromenad, åt mat och efterätt och mer. Här kommer några bilder som jag, hannah, ida emil och joel tog. Var jätte fint där vi var :)
emil,joel,jag,ida&hannah ÄLSKAR ER!! världens bästa kusiner/syskon<3

grattis!

Hej! :) Nu ska jag snart åka hem till min farbror och gratta han för han fyller 50!! :) Och efter de ska jag hem till elin med några vänner, ska bli jätte kul! Puss puss

Godmorgon

Kom nyss hem från en promenad. Var ute och gick i 30 minuter nu på morgonen, jätte skönt :) Passade även på att ta med mig kameran, så här kommer några bilder.
RSS 2.0